Αυγουστίνος Καντιώτης



O Yπουργος Γεν. Διοικ. Mακεδονιας B. Σιμωνιδης στις 1.6.1943 συγχαιρει, δι επιστολης τον ιεροκηρυκα Αυγουστινο Καντιωτη για την αοκνη & εθνικοθρησκευτικη του δραση στη Φλωρινα απεναντι της ξενης ποικιλοτροπως δρωσης στην περιοχη προπαγανδας, που προσπαθει να κλονιση το εθνικο φρονημα των Ελληνων της Μακεδονιας 2) ΖΩΝΤΑΝΗ αναμεταδοση του συλλαλητηριου για την Μακεδονια στην Αθηνα 3) Κομαντο εφεδρων Λοκατζηδων θα ασφαλισει το συλλαλητηριο 4) Στην πλατεια Συνταγματος θα γραφτει μια ακομη λαμπρη σελιδα στην ιστορια της Ελλαδας

date Φεβ 4th, 2018 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ

EΛΛHNIKH ΠOΛITEIA
ΓENIKH ΔIOIKHΣIΣ MAKEΔONIAΣ
ΔIEYΘYNΣIΣ EΣΩTEPIKΩN
APIΘ. ΠPΩT. E. Π. 387.
Eν Θεσ/νίκη τη 1.6.1943

π. Αυγουστ. ΚαντιωτηςΠρος τον κ. Αυγουστίνον Καντιώτη Ιεροκήρυκα
Ενταύθα

H Γενική Διοίκησις Mακεδονίας πληροφορηθείσα την άοκνον και σοβαρωτάτην εθνικοθρησκευτικήν εργασίαν υμών εν τη πόλει της Φλωρίνης και την πατριωτικήν εν γένει δράσιν σας έναντι της ποικιλοτρόπως δρώσης εν τη περιοχή ταύτη ξένης προπαγάνδας και υπό της οποίας συστηματικώς επιδιώκεται ο κλονισμός του εθνικού φρονήματος των Eλλήνων της Mακεδονίας και ιδία των Σλαυοφώνων εξ αυτών επαινεί και συγχαίρει υμάς δια την καθόλου Eλληνοπρεπή συμπεριφοράν σας, την επαγωγόν διδασκαλίαν σας και τα απιδειχθέντα αγνά πατριωτικά αισθήματά σας κατά την κρίσιμον ταύτην περίοδον του Έθνους μας και συνιστά όπως αντλούντες δύναμιν εκ των αγαθών αποτελεσμάτων α απέφερεν το έργον υμών εν τη ακραίω ταύτη πόλει της Eλληνικής Πατρίδος, συνεχίσετε και εν τω μέλλοντι μετά της αυτής θέρμης την εκπλήρωσιν του ιερού καθήκοντός σας ως καλού Έλληνος πολίτου καί Θρησκευτικού λειτουργού.»

O Yπουργός Γ.Δ.M.
B. ΣIMΩNIΔHΣ

Kοινοποιείται:
1. Γραφείον Πρωθυπουργού (Aθήνας)
2. Yπουργείον Eθνικής Παιδείας καί Θρησκευμάτων (Aθήνας)
3. Iεράν Mητρόπολιν Φλωρίνης
4. κ. Nομάρχην Φλωρίνης»

d7f55ca6e4

ΖΩΝΤΑΝΗ αναμεταδοση του συλλαλητηριου για την Μακεδονια στην Αθηνα

https://www.tideon.org/index.php/2012-02-03-08-47-53/e/12122-2018-02-03-19-17-08

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Κομαντο εφεδρων Λοκατζηδων θα ασφαλισει το συλλαλητηριο απο τον Ρουβικωνα!

http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/1652-komanto-efedron-lokatzidon-tha-asfalisei-to-syllalitirio-apo-ton-rouvikona

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Στην πλατεία Συντάγματος θα γραφτεί μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη λαϊκή συνάθροιση στην ιστορία της χώρας.

Γράφει ὁ Μίκης Ζέζας

Η επιτυχία του αυριανού Συλλαλητηρίου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν συνυπολογιστούν οι τεράστιες προσπάθειες υπονόμευσής του από το κράτος και το παρακράτος. Πλήθος μέσων ενημέρωσης, δεκάδες πληρωμένες πένες και χιλιάδες πληρωμένα προφίλ στα social media έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να πλήξουν το Συλλαλητήριο. Αύριο θα πάρουν την απάντησή τους από τον ελληνικό λαό.

Φασίστες και λοιποί ακραίοι που θα επιχειρήσουν να πλευρίσουν τη λαοθάλασσα για να ξεπλύνουν τις εγκληματικές τους ιδεολογίες θα έχουν την ίδια τύχη με εκείνους της Θεσσαλονίκης.

Ο ελληνικός λαός θα στείλει για δεύτερη φορά, μετά το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ξεκάθαρο μήνυμα προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

Κρατήστε στη μνήμη σας την αυριανή ημέρα. Οι επόμενες γενιές της δημιουργικής Ελλάδας θα μιλούν για την ημέρα αυτή με εθνική υπερηφάνεια. Αγνοήστε τις σειρήνες της μιζέριας, της παρακμής και τους σκότους. Μείνετε ενωμένοι κάτω από την γαλανόλευκη, χωρίς φατρίες, χωρίς κόμματα, χωρίς παρατάξεις. Ενωμένοι πάντα μεγαλουργούμε.

Έλληνες, αύριο δίνουμε μάχη! Είναι ένδοξη η μάχη για τα ιδανικά μας. Το αν θα νικήσουμε ή θα χάσουμε θα το δείξει η ιστορία, αλλά ποτέ δεν θα γίνουμε ραγιάδες, ποτέ προσκυνημένοι, ποτέ εφιάλτες της ίδιας της πατρίδας μας! (http://www.thestival.gr)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.