Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ! – ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; Μονοι τους ευλογουν τα γενια τους! -ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ;

date Φεβ 9th, 2018 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ!

ΠΑΡΑΣΗΜΟΦ. λαγων

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε από τους μητροπολίτες να απέχουν από το συλλαλητήριο τῆς Θεσσαλονίκης, ἀλλὰ αὐτό δεν έγινε.

Για να δικαιολογήση την παρουσία ἐπισκόπων στο συλλαλητηριο και την ἀνυπακουή σ᾽ αυτόν, εἶπε: Μόνο μια μικρή μειοψηφία ιεραρχών κινήθηκε κόντρα στη γραμμή του. «Μόνο 9 απ’ τους συνολικά 82 ιεράρχες έδωσαν το «παρών»»…  Διαβᾶστε εδῶ: http://news247.gr/eidiseis/politiki/ierwnymos-mono-9-ap-toys-synolika-82-ierarxes-sto-syllalhthrio.5041012.html
Κοτζιας: Αὐτοί που πηγαν στον Συλλαλητηριο τῶν Αθηνων ἦταν 1.000.000 ἀπό τα 11.000.000 του λαοῦ δεν ἦταν πολλοί!
Θαυμάστε την ἀριθμητικὴ και των δύο!!!
«Νέα μαθηματική λογική», που μάλλον περισσότ
ερο, μοιάζει με μπακάλικη αριθμητική. Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι, έξι το λαδόξιδο…. Διαβαστε ἄρθρο εδῶ: http://www.triklopodia.gr/%CE%BA-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84/#

 Χθες συμπληρώθηκαν 10 χρόνια διακονίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εορταστική εκδήλωση

Οπως βλέπουμε εδῶ: http://www.stoxos.gr/2018/02/10_8.html  Οἱ μασόνοι και ἄθεοι πολιτικοί τὸν τίμουν, για τις ὑπηρεσίες που προσέφερει στὰ ἀφεντικά τους! Οἱ ἀδειανές καρέκλες και ἡ ἀπουσία τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ εἶναι ὁ ἑλάχιστος φόρος τιμῆς για την ἀνύπαρκτη προσφορά του στην Ἐκκλησία και την Πατρίδα! Το γιουχάϊσμα στο μεγάλο συλλαλητήριο των Ἀθηνῶν, ὅταν ὁ Σύρου πρόφερε τ᾽ ὅνομά του, ἦταν ἡ πληρωμή του, για το κακό που ἔκανε στην Ἑλλάδα και στην Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ!

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Μόνοι τους εὐλογοῦν τα γένια τους!!!

Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης, ἔλεγε: Ἦταν ἐποχές που οἱ ἐπίσκοποι ἦταν λέοντες, σήμερα ἔγιναν λαγοί! Θα πρέπει να φύγουν ἀπό τις βάσεις τῶν δεσποτικῶν θρόνων τα λιοντάρια και να τοποθετηθοῦν οἱ λαγοί! Μόνο αυτοί τους ἀρμόζουν!

Παρασημοφορήθηκε ἀπό την Ιεραρχία ὁ ἀρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, γιατί;

Τί προσέφερε στην Ἐκκλησία; Τί προσέφερε στην Πατρίδα; Εἴδαμε τὴν θέση που πῆρε στο Κολυμπάρι της Κρήτης. Εἶχε ἐντολή ἀπό την Ιεραρχία τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος νὰ μην ὀνομαστοῦν ἐκκλησίες οἱ κάθε εἴδους αἰρετικοί καὶ αὐτὸς συμπορεύθηκε με τις ἀπαιτήσεις τοῦ πατριάρχη Βαρθολομαίου καὶ των σκοτεινῶν δυνάμεων που συνδιοργάνωσαν την ψευτοσύνοδο της Κρήτης. Ἔγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την ἐντολή τῆς Ἱεραρχίας που εἶχε στα χέρια του! Ποδοπάτησε τοὺς Ἱερούς Κανόνες της Ἐκκλησίας και τις ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων. Τέλος με πονηριές και πρακάμψεις ἔκλεισε τα στόματα των ιεραρχῶν που ἀντιδροῦσαν και ἐπικύρωσε της ἀποφάσειις της ψευτοσυνόδου!!! Τους ἱερεῖς και τοὺς ἱερομονάχους που ἀντιδροῦν τοὺς διώκει. Αὐτή την ἐβδομάδα ἐστειλαν ἐξώδικα σε ὅσους ἱερεῖς δεν ὑποτάσονται στις ἀποφάσεις τοῦ Κολυμπαρί και δεν μνημονεύουν τους οἱκουμενιστάς ἐπισκόπους. Τους ἀπειλοῦν με καθαίρεση!!!

Συνένοχος ὁ ἀρχιεπίσκοπος στην κατάργηση τοῦ Ὀρθοδόξου μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν για τα Ἑλληνόπουλα! Τα ἔκανε πλακάκια με τους ἀθέους τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας, για να περάση το ἔκτρωμα τοῦ μαθήματος των θρησκευτικῶν!!! Σαμποτάρισε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και πῆρε την ἀπάντηση στο συλλαλητήριο των Ἀθηνῶν, που ἀναγκάστηκαν να συρθοῦν κάποιοι δεσποτάδες,  για να μη ξεπέσουν στα μάτια τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ. Ἦταν τρομερό! Ὅταν πρόφερε ὁ Σύρου το ὄνομα τοῦ ἀρχιεπισκόπου, ἀκούστηκε ἕνα φοβερό οὔουου, από το λαό!!! Μήπως γι᾽αυτό παρασημοφόρησαν τον ἀρχιεπισκοπο οἰ δεσποτάδες μας! Πιστεύουν με τέτοιες κοσμικές κινήσεις θα ἀπακατασταθῃ το πεσμένο γόητρο του, στα μάτια τῶν Ἑλληνων, που δεν γίνονται προδόται τῶν μεγάλων ἰδανικῶν;
Ἡ συνεργασία του με τον Τσίπρα και το ἄθεο σύστημα τον γκρέμισαν στα μάτια τῶν Ελλήνων και δεν επανέρχεται με παρασημοφορίες τῶν ημετέρων. Οἱ παρασημοφορίες προκαλοῦν και δεν τους στοιχίζουν, γιατί ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ και τον Νέρωνα κάποτε παρασυμοφόρησαν στην Ἑλλάδα! Ὁ κόσμος καίγεται και αὐτοί ἀσχολοῦνται με παρασημοφορίες και παίζουν με τις κούκλες!!!

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ;

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος τίμησε τον Προκαθήμενό της (ΦΩΤΟ)

Με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος τίμησε με την ανώτατη τιμή της, τον χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Η τελετή της παρασημοφόρησης τελέστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Τον Μακαριώτατο παρασημοφόρησε ο Αντιπρόεδρος της Ιεραρχίας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στην όλη πορεία του Μακαριωτάτου μέχρι σήμερα…

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/19985-i-ierarxia-tis-ekklisias-tis-ellados-timise-ton-prokathimeno-tis-foto


ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ;

Τον «αφωνότερο ιχθύος και απραγότερο βατράχου», τον κρίμασιν οις οίδε Κύριος διαποιμαίνοντα το λαό της αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο των διοικητικων σωμάτων της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος, τίμησε με το Χρυσό Σταυρό του αποστόλου Παύλου, τουτέστιν με την ανώτατη προβλεπόμενη διάκριση, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας στη σημερινή της έκτακτη συνεδρία.
Βλέπετε, αφού πρώτα ασχολήθηκαν επισταμένως με όλα τα ζέοντα και ακανθώδη και τσουρουφλίζοντα τις ορθόδοξες χριστιανικές συνειδήσεις ζητήματα οι άγιοι συνοδικοί και αφού τα αντιμετώπισαν επιτυχώς αποφάσισαν να τιμήσουν τον…ρηξικέλευθο και πρωτοπόρο και δυναμικό εκκλησιαστικό αρχηγέτη…
Αυτόν που στο Κολυμπάρι παρέμεινε σταθερός στην απόφαση της Ιεραρχίας του Μαίου του 2016 αναφορικά με την εκκλησιαστική υπόσταση των αιρετικών «χριστιανών».
Αυτόν που αποκατέστησε τη δεινώς τρωθείσα κανονική τάξη στη Εκκλησία της Ελλάδος στο πρόσωπο του Αττικής Νικοδήμου θέτοντας τέρμα σε μια κραυγαλέα αδικία.
Αυτόν που πρόταξε δυναμικά το ανάστημά του στην ολέθρια και καταλυτική των θρησκευτικών και εθνικών ιδανικών νομοθετική επιδρομή των άθεων, αντίχριστων και εθνομηδενιστών κυβερνώντων.
Αυτόν που χάλασε τον κόσμο για την αποορθοδοξοποίηση του πολύπαθου μαθήματος των Θρησκευτικών.
Αυτόν που κατέβασε το λαό του Θεού στο «άγιο πεζοδρόμιο» όταν παρήλαυναν αναιδώς και αδεώς οι σοδομίτες και όταν υβριζόταν χυδαία το Θεανδρικό πρόσωπο του Χριστού μας στο θέατρο «Αποχωρητήριο» (συγγνώμη «Χυτήριο»).
Αυτόν που αρνήθηκε να εισέρχονται στους ιερούς ναούς οι θεομπαίκτες πολιτικοί εξουσιαστές που εγκλημάτισαν σε βάρος του Έθνους και της κοινωνίας με τα αισχρά και διαστροφικά τους νομοθετήματα και που τους απέκοψε από την εκκλησιαστική κοινωνία.
Αυτόν που πρωτοστάτησε στη συνοδική καταδίκη του «γιανναρικού» και «φαρικού’ νεονικολαιτισμού.
Αυτόν που κατέστησε αντικείμενο συνοδικής ενασχόλησης και αποδοκιμασίας τη «θεολογική» σφηκοφωλιά του Βόλου.
Αυτός που αρνήθηκε σθεναρά να αλωνίζουν στην αρχιεπισκοπή οι διάφοροι «θερμοί και αδαμάντινοι» «ψυχοθεολόγοι».
Αυτόν που πέταξε έξω από τον εκκλησιαστικό ραδιοσταθμό τους «καιρίτες» και τους «συναξιακούς» που τον λυμαίνονταν.
Αυτόν που άλλαξε τον τρόπο εκλογής των μητροπολιτών όπως ευαγγελιζόταν επί των ημερών του προκατόχου του.
Αυτόν που καθόλου δεν αναμείχθηκε άκομψα και προιδεάζοντας τους εκλέκτορες μητροπολίτες στην εκλογή του μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων.
Αυτόν που πρωτοστάτησε στα τελευταία εθνεγερτικά συλλαλητήρια.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ;
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.