Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΑΓΩΝΑΣ για την Μακεδονια μας συνεχιζεται: ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ 21.7.2019 & ΩΡΑ 7 μ.μ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «Το σλαβικο ιδιωμα ως οχημα ψευτοαλυτρωτισμου των Σκοπιων» . 2. Προσκληση για την ομιλια π. Ιουστινου (Φρεατος του Ιακωβ), στις 15.7. 2019, στις 7,30, στον ἱ. ν. Κοιμησεως Θεοτοκου Αμαρουσιου 3. ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: (ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) Η γενοκτονια των λαων της Ευρωπης μεσω επιμειξιας Λαθρομεταναστων Μουσουλμανων…

Ο ΑΓΩΝΑΣ για την Μακεδονία μας συνεχίζεται: 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
& ΩΡΑ 7 μ.μ. ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου

Θά γίνη ομιλία με θέμα:«Το σλαβικό ιδίωμα ως όχημα ψευτοαλυτρωτισμοῦ των Σκοπίων«

Φλωρινα συλ.Οι Μακεδόνες συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τον ιερό μας αγώνα για την Μακεδονία μας. Καλούμε την νέα κυβέρνηση να ΜΗΝ «σεβαστεί’ την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και να επιδιώξει την ακύρωσή της.
Στέλνουμε το πρώτο μας αγωνιστικό μήνυμα με την ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου Κυριακή στο Αμύνταιο στις 19.00.
Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ακούσουμε για το «Σλαβικό ιδίωμα ως όχημα ψευτο-αλυτρωτισμού» των Σκοπιανών. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/07/21-2019.html

4219881

Προσκληση για ομιλια π. Ιουστινου (Φρεατος του Ιακωβ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Τὴν Δευτέρα 15 Ίουλίου 2019, στις 7,30 το ἀπογευμα
στον ἱερό ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Ἀμαρουσίου

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε ολόκληρη την προσκληση σε pdf

4219881

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI:

(ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ )

Η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης μέσω επιμειξίας Λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων…

https://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2019/07/coudenhove-kalergi.html

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.
Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».
Μετάφραση -επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Πανευρώπη Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του
Tην συνέχεια εδῶ: https://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2019/07/coudenhove-kalergi.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.