Αυγουστίνος Καντιώτης



Ε τ σ ι γινεται το ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑ με τις ψηφους! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! Συγκλονιστικη καταγγελια νοθειας εκλογικου αποτελεσματος. 2. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Συγκλονιστική καταγγελία νοθείας εκλογικού αποτελέσματος που η δικαιοσύνη αρνήθηκε να διερευνήσει, γιατί στην Ελλάδα το σύνταγμα δεν ισχύει πια..

___

___

Πρόκειται γιά ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσες, λεπτομερείς και μάλλον άγνωστες στους πολλούς καταγγελίες του στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή, γιά τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2015 που ΔΕΝ είχαν συνέχεια, αλλά ΙΣΧΥΟΥΝ κάλλιστα και γιά ΟΛΕΣ τις ανάλογες αναμετρήσεις….
https://odysseiatv.blogspot.com/2019/07/blog-post_58.html

diaxor.

Αγαπητοί φίλοι προς δημοσίευση.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Γραμμένο ὰπo τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο

          Σας έχω αναφέρει πολλές φορές, πως η χώρα βρίσκεται στο έλεος των παρανόμων και των ανθελλήνων, που έχουν τον έλεγχο όλου του κρατικού μηχανισμού. Και μετά το πραξικόπημα της αλλαγής του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», λειτουργεί πλέον εντελώς φασιστικά με αποφασίζω και διατάζω, ενώ αυτό το ονομάζουν «Δημοκρατία».

Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές πως την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ την ζούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να εφαρμόσει στην Ελλάδα,  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ, το σύστημα της παγκόσμιας Δικτατορίας του αντίχριστου, ΌΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Και το εφαρμόζουν πρώτα εδώ, για να δουν αν θα περάσει από τους Έλληνες αυτή η ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ «Δημοκρατική» Δικτατορία.

Γιατί ξέρουν πως αν περάσει από την Ελλάδα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον υπόλοιπο κόσμο.

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούν τις «εκλογές» για να έχει και άλοθι αυτή η Δικτατορία. Και όπως είπα, θα βγάζουν τα αποτελέσματα που θέλουν, ότι και να ψηφίσει ο λαός.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε αυτό το ΑΝΩΜΑΛΟ πολιτικό σύστημα, ήταν μόνο Η ΑΠΟΧΗ. Γιατί το σύστημα της «Singular logic«, μπορεί να μεταφέρει ψήφους από τον έναν στον άλλο, αλλά δεν μπορεί να αυξήσει τους ψήφους.  Αλλά τώρα σε ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ βρήκαν τρόπο να το ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ και να το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ αυτό το πρόβλημα.

Όπως σας έχω ενημερώσει,  ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την δυνατότητα να διασταυρώσει και να επιβεβαιώσει με ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, τα αποτελέσματα που θα δώσει η Εβραϊκή «Singular logic«. Μόνο τα κόμματα θα μπορούσαν να προσβάλλουν στο εκλογοδικείο το αποτέλεσμα και να καταγγείλλουν ΝΟΘΕΙΑ αλλά όλα είναι Εβραιοελεγχόμενα και έχω και αποδείξεις. Οπότε ΚΑΝΕΝΑ δεν θα καταγγείλλει τίποτα και θα ΙΣΧΥΣΕΙ αυτό που θα δώσουν οι Εβραίοι. Και άντε μετά εσύ Έλληνα να αποδείξεις ότι δεν ψήφισες αυτά που λένε.

Τώρα να δούμε τον ΤΡΟΠΟ που ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ΑΠΟΧΗ που φθάνει σήμερα το 65% και μιλώ για την Αθήνα που βλέπω την τελείως υποτονική προσέλευση. Και με τέτοια ζέστη η μέγιστη προσέλευση είναι μέχρι τις 11 το πρωί και μετά αν θα υπάρχει θα είναι μετά τις 6-7, αλλά κυρίως είναι το πρωί. Και μέχρι τις 11 το πρωί από μεγάλα εκλογικά τμήματα που παρακολουθούμε η προσέλευση ήταν ελάχιστη.

Παρακολουθούμε βέβαια και τον τρόπο που μεταδίδουν τα κανάλια, και τους παπαγάλους που βάζουν να λένε, πως μέχρι τώρα στις 12 έχουν ψηφίσει οι μισοί από τους εγγεγραμμένους.

Μόλις τελικά ανακοινώσουν το αποτέλεσμα και την αποχή, θα αναρωτηθείτε «μα πως έγινε αυτό», με την διαφορά ότι ούτε θα μπορείτε να το ελέγξετε, ούτε να διασταυρώσετε αυτά που θα αναφέρουν ΤΑ «ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»….

ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Στις σημερινές εκλογές, τα αποτελέσματα θα τα στείλουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στην «singular logic«, για πρώτη φορά με ένα ατομικό Ιδιωτικό ΤΑΜΠΛΕΤ.

Αφού είδαν στις Ευρωεκλογές το 60% της ΑΠΟΧΗΣ σκέφτηκαν τρόπο να το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

Θα «ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» δηλαδή οι δικαστικοί στο «τάμπλετ» τους αριθμούς των αποτελεσμάτων και αυτά θα ανακοινώσει η «Singular logic«.

Αυτό που έμαθα, είναι πως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ στο «τάμπλετ» με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί και κάποιο «ανθρώπινο» λάθος, για την απίθανη περίπτωση κάποιου ελέγχου.

Εδώ έριξαν στο «ανθρώπινο λάθος» την δολοφονία τόσων ανθρώπων στο Μάτι, τους «λάθος» ΑΡΙΘΜΟΥΣ στο «τάμπλετ»  θα …. «δικάσουν»;;;

Έτσι λοιπόν λειτουργεί σήμερα η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ζούμε.  Εντελώς φασιστικές και πρωτόγνωρες τακτικές, που όμως με απύθμενο θράσος λένε στα κανάλια , «ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του»….

Και μόνο που το ενέφερα τα πράγματα άλλαξαν. Όχι ότι θα φοβηθούν τον λαό, αλλά τώρα αν  ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ το αποτέλεσμα, θα τους γυρίσει «ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ».

 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2404445286242344&id=979084458778441&__tn__=K-R

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.