Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ & ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! (ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ). ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: «ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…». -ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΕ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, Τ᾽ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 2) Κραυγη αγωνιας απο την Θρακη

date Ιούν 1st, 2020 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΑ - ΡΟΤΑΡΥ

Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου:

«Θελω να καταστραφουν τα παντα. Να πεσουν οι τρουλοι απο τις 10.000 εκκλησιες»

https://agonasax.blogspot.com/2020/05/10000.html

Μασωνια τερας

Μὲ τέτοιους συνεργάτας καὶ συμβούλους ποὺ ἐπιλέγει ὁ πρωθυπουργὸς εἶναι θαῦμα Τό ὅτι ζοῦμε καὶ ὑπάρχουμε εἶναι θαυμα.
Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και σύμβολος ἐπικοινωνίας της Ν.Δ. δηλώνει πως «μισεί τα έθνη και τις πατρίδες»
Ανάρτηση κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Vivian Efthimiopoulou:
«Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζώ σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος»

Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ, 

ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ “ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”

Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ. (Αυτοι κυβερνουν την Ελλάδα)
Aν θέλετε ν δειτε την φάτσια της κυρίας:

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/05/blog-post_458.html#more
Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος..
Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού  στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”.

9a150f5deb69

Κραυγη αγωνιας απο Θρaκη

Βίντεο Αϊσε Ιμάμ.
Στις 24 Μαΐου ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας επισκέφτηκε το πομακικό χωρίο Θερμές για να συναντήσει την ελληνόψυχη Πομάκα Αισέ Ιμάμ.
Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την κινητοποίηση της ΕΝ.Ε.Δ. (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις)
προς οικονομική και ψυχολογική στήριξη προς την διωκόμενη από το τουρκικό προξενείο Αϊσέ Ιμάμ.
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/05/blog-post_25.html
Είναι πλέον φανερό ότι όποιος Πομάκος αντιστέκεται στην τουρκοποίηση της Θράκης πρέπει να διώκεται απηνώς από τα εγχώρια όργανα της Τουρκίας.
Συνεργός δυστυχώς στο έγκλημα είναι ο συνήθεις ύποπτος.Το ελληνικό ανθελληνικό κράτος των Αθηνών.
Ένα κράτος καρκίνος στο σώμα της Πατρίδας μας που ζει και δρα παρασιτικά ώσπου ο ξενιστής να αποβιώσει.Όμως σε αυτόν τον αγώνα ζωής και θανάτου για το Έθνος μας θα μας βρουν απέναντι τους και οι χοιρότουρκοι αλλά και οι προσκυνημένοι.
Ας αφήσουμε όμως την Αϊσέ μέσα σε λίγα λεπτά να εξιστορήσει το δράμα το να είσαι Ελληνίδα Πομάκα και να διώκεσαι για αυτό μέσα στην Ελλάδα!
https://vk.com/video-182707251_456239101

Για τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις:
Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012
Μακεδόνες Μαχητές
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Κάστρο Σερρών
Ομάς Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/05/blog-post_67.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.