Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ …ΦΘΑΝΕΙ! ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΕΘΑ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ! «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ !» «ΜΗ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ !» «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ !» «ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ! 2. Μετα την αλλοιωση του ορθοδοξου χαρακτηρα – ισλαμοποιηση της Θεολογικης Σχολης του ΑΠΘ, «ζητανε και τα ρεστα»(!) απο τον ελληνικο λαο.

date Ιούλ 27th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ …ΦΘΑΝΕΙ!

ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΕΘΑ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ!

«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ !» – «ΜΗ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ !»
«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ !» – «ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !»

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ …..ΜΑΣΚΑ,
ΧΩΡΙΣ …..ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΦΩΛΗΑΖΕΙ Ο …ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!!!!

_____Αγαπητοί μου Αδελφοί,
____Ας προετοιμαζώμεθα ψυχολογικά. Οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν σήμερα, ξεπέρασαν τους άθεους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της Εκκλησίας! Τελικά η Υπουργός της Παιδείας κα Κεραμέως και η παρέα της με τα μέτρα, που μας επέβαλαν κατά τον εορτασμό του Πάσχα, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την εκκλησιαστική ζωή των πιστών της Εκκλησίας τέκνων, ήτοι το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα της λατρείας του Αληθινού Θεού! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ την πίστη μας στον Αληθινό Θεό! Ας μη λησμονούμεν:
________κατά το παρελθόν Πάσχα ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι χριστιανικοί Ναοί! Όχι όμως και οι Ευκτήριοι Οίκοι των Μουσουλμάνων!

Tήν συνέχεια:
http://mkka.blogspot.com/2020/07/blog-post_27.html

9a150f5deb69

Μετά την αλλοίωση του ορθόδοξου χαρακτήρα – ισλαμοποίηση της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ,

«ζητάνε και τα ρέστα»(!) από τον ελληνικό λαό.

Παναγιώτη Τσαγκάρη
Θεολόγου, Υπ. Δρ. Θεολογίας
Γενικού Γραμματέα της ΠΕΘ

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων(ΠΕΘ) εξέδωσε Ανακοίνωση(13.07.2020) με την οποία καταδίκαζε την ισλαμοποίηση της Αγίας Σοφίας αλλά και κάθε προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Στην Ανακοίνωσή της αυτή, η ΠΕΘ ευθέως θεωρούσε τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή, λόγω των ενεργειών του, ως έναν από τους υπευθύνους για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας διότι, πέραν των άλλων ενεργειών ή παραλείψεών του, που οδηγούν στην στήριξη του ισλαμικού στοιχείου στη χώρα μας, είναι από τους εμπνευστές και τους άμεσα υπεύθυνους και για τη δημιουργία του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Στην Ανακοίνωση απάντησε το Τμήμα «Θεολογίας και Ισλαμικών Σπουδών» της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ με δική του Ανακοίνωση(21.07.2020), στην οποία μέσα εξύβριζε την ΠΕΘ, εκστομίζοντας ασύμβατους για Θεολόγους καθηγητές Πανεπιστημίου χαρακτηρισμούς, όπως «πολεμική μισαλλοδοξίας», «νοοτροπία ολοκληρωτισμού»,«ανατινάσσουν τη θεολογία, κλείνοντας τη χώρα σε έναν ατέρμονα και σκοτεινό θρησκευτικό φονταμενταλισμό, κ. ά.».

Tην συνέχεια: petheol.gr
Και εδῶ: http://www.palo.gr/psychagogia/meta-tin-alloiwsi-toy-orthodoksoy-xaraktira-islamopoiisi-tis-theologikis-sxolis-toy-apth-zitane-kai-ta-resta-apo-ton-ellinik/25608029/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.