Αυγουστίνος Καντιώτης



1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Οι διεθνεις απατεωνες ειναι ελευθεροι, τα φτωχαδακια συλλαμβανονται 2) Σοβαρη καταγγελια για τα οικονομικα πακετα βοηθειας κατα του Covid-19 3) Πληρωθηκαν οι κυβερνησεις για το lock down; Υπηρξαν δωροδοκιες; (Βιντεο) 4) Και ο προεδρος της Μαδαγασκαρης εχει κατηγορησει τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας για αποπειρα δωροδοκιας

date Αυγ 4th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΪΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ & ΣΕ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Οι διεθνεις απατεωνες ειναι ελευθεροι, τα φτωχαδακια συλλαμβανονται

https://www.youtube.com/watch?v=BH0vQOieltg

 

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Σοβαρη καταγγελια για τα οικονομικα πακετα

βοηθειας κατα του Covid-19

Τους τελευταίους μήνες, τεράστια ποσά έχουν αποδοθεί σε διάφορα κράτη από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ως δάνεια “ανακούφισης” από την κρίση του Covid-19. Μια σοβαρή καταγγελία από τον πρόεδρ της Λευκορωσίας, Αλεκσάντερ Λουκασένκο, φέρνει στο φως τους σκανδαλώδεις όρους αυτών των “ανακουφιστικών” δανειοδοτήσεων.
Συγκεκριμένα, ο Λουκασένκο καταγγέλει ότι τα πακέτα βοήθειας αποδίδονται με τον όρο ότι η χώρα που θα τα δεχτεί θα μπει σε αυστηρό lockdown, θα ακολουθήσει στην αντιμετώπιση του ιού στρατηγική ανάλογη της Ιταλίας και -κυρίως- θα αλλάξει την οικονομική της πολιτική με τρόπο που ο ίδιος ο πρόεδρος της Λευκορωσίας χαρακτηρίζει “απαράδεκτο”.
Οι αποκαλύψεις του Λουκασένκο μεταφέρονται από το εθνικό πρακτορείο BelTA της Λευκορωσίας. Στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Λουκασένκο φέρεται να αναλύει σε συνεργάτες του τα δεδομένα της δανειοδότησης ύψους 940 εκατομμυρίων δολαρίων που περιμένει η χώρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να δεχτεί όρους που θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα.
“Μας ζητούν, για παράδειγμα, να μιμηθούμε την Ιταλία. Εγώ δεν θέλω να δω τη Λευκορωσία να βιώνει αυτά που βίωσε η Ιταλία
Την συνέχεια: https://kosmodromio.gr/2020/07/28/sobarh-kataggelia-gia-ta-oikonomika-p/

Πληρωθηκαν οι κυβερνησεις

για το lock down; Υπηρξαν δωροδοκιες;(Βιντεο)

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ενέφερε σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της δράσης του κοροναϊού.
Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά….
92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:
«Είπε σε συνέντευξη τύπου ότι είχε λάβει μια γενναιόδωρη προσφορά (92 εκατομμυρίων δολαρίων) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει» όπως στην Ιταλία «
Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε «όπως στην Ιταλία»….

Τὴν συνέχεια:

https://doxaorfanakigreece.home.blog/2020/08/03/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-lock-down-%CF%85%CF%80/

Και ο προεδρος της Μαδαγασκαρης εχει κατηγορησει

τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας για αποπειρα δωροδοκιας

Ο Λουκασένκο δεν είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους που καταγγέλλει τους διεθνείς φορείς για τη στάση τους στην πανδημία του κορονοϊού. Ήδη από τα μέσα Μαΐου, ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης έχει κατηγορήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για απόπειρα δωροδοκίας του, προκειμένου να σαμποτάρει τη διανομή στη χώρα μιας φόρμουλας με εντυπωσιακά θεραπευτικά αποτελέσματα κατά του Covid-19.

Σε διάστημα λίγων εβδομάδων, η Τανζανία και το Μπουρούντι έκλεισαν τα τοπικά γραφεία του ΠΟΥ μετά από “ασφυκτικές πιέσεις και σκληρές παρεμβάσεις” που επιχειρούσε ο Οργανισμός σε κρατικά και εθνικά ζητήματα.

Πηγή: ZeroHedge.com.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.