Αυγουστίνος Καντιώτης



Δελτιο Τυπου σχετικα με την καθολικη εφαρμογη της μασκας προσωπου στα παιδια 2. Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ κλπ. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

date Σεπ 8th, 2020 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Δελτίο Τύπου σχετικά με την καθολική εφαρμογή
της μάσκας προσώπου στα παιδιά,
ως μέτρου προφύλαξης από τον Covid-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

mom_dad_and_kids_logo_sidebar7-9-2020

Το Υπουργείο Παιδείας με πρόσφατη οδηγία του ορίζει ως υποχρεωτική την εφαρμογή της μάσκας προσώπου στα σχολεία και σε όλους τους χώρους για τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και τους εκπαιδευτικούς. Κατόπιν αυτού του μέτρου που επέβαλε το Υπουργείο, το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», για λόγους επιστημονικής συνέπειας, και σεβασμού στην υγεία και την προσωπικότητα των παιδιών και των εκπαιδευτικών, κρίνει κατάλληλο να επισημάνει τα παρακάτω που αφορούν στη χρήση μάσκας ως μέτρου προφύλαξης από τον Covid-19…

Διαβάστε την συνέχεια:

https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/deltio-typou-sxetika-me-tin-katholiki-efarmogi-tis-maskas_9_46

4219881

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ κλπ.
ΑΛΛΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ, και τελικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

_____Το πρόβλημα του Κορωνοϊού κάθε μέρα γίνεται όλο και πιό σοβαρό! Βεβαίως ο Κορωνοϊός ή Κορονοϊός ή και Κοροναϊός υπάρχει! Δεν είναι προϊόν φαντασίας! Υπάρχει, αλλά βεβαίως είναι κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων! Το έχουμε γράψει πολλές φορές! Απόδειξη, ότι είναι «κατασκεύασμα» αποτελεί το γεγονός, ότι ο συγγραφεύς Dean Koontz κατά το έτος 1981 δημοσίευσε τό βιβλίο του «The Eyes of Darkness», όπου περιέχονται και τα εξής σημαντικά:

«Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαθοθεί εις ολόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!!!

_______Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ύπαρξη ή όχι του ιού, αλλά το γεγονός, ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως χρησιμοποιούν τον Κορωνοϊό, με σκοπό να εμφυτεύσουν στις καρδιές μας ένα αίσθημα πανικού! Να κυριαρχήσει ο φόβος! Να τρομοκρατηθεί η Κοινωνία, ώστε αργότερα να σπεύσει για να λάβει το ΕΜΒΟΛΙΟ,..

Για την συνέχεια:

 http://mkka.blogspot.com/2020/09/blog-post_7.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.