Αυγουστίνος Καντιώτης



Ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που η Συνοδος ευθυγραμμιστηκε πληρως με την Κυβερνηση στο θεμα των «μετρων προστασiας απo τον κορωνοιo»; 2) ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΝ ΜΑΣ ΒΛΑΣΣΙΟΝ ΤΡΕΧΛΗΝ (Του Μητροπολιτου, πρωην, Καλαβρυτων Αμβροσιου)

Ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που η Συνοδος ευθυγραμμιστηκε πληρως με την Κυβερνηση στο θεμα των «μετρων προστασiας απo τον κορωνοιo»;

EUROKINISSI"

Σε προηγούμενο άρθρο μας διαπιστώσαμε ότι η θέση που υιοθετήθηκε από την διοικούσα Εκκλησία, ότι δηλαδή “μπορεί να κολλήσει κάποιος ασθένεια μέσα στο Ναό” αγγίζει τα όρια της βλασφημίας κατά του Αγίου Πνεύματος. Οι επίσκοποί μας γνωρίζουν την αλήθεια· τότε γιατί κρατούν αυτή τη στάση; Γιατί έγιναν (σχεδόν) όλοι τους «συνήγοροι» και «αβανταδόροι» μιάς ασεβέστατης Κυβέρνησης;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ:

https://drive.google.com/file/d/1QhUGi63sFgPwCVtS1evV4raZnMuK2sIK/view?usp=sharing

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΝ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

Αίγιον, 28 Σεπτεμβρίου 2020

 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΒΛΑΣΣΙΟΝ ΤΡΕΧΛΗΝ (Vlassis Trechlis) ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τέως ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΝ.

ΕΝΤΑΥΘΑ

Αγαπητέ μοι κ. Καθηγητά,

           Δεν έχω την τιμήν να Σας γνωρίζω, παρά το γεγονός, ότι υπηρέτησα τον τόπον αυτόν επί τεσσαράκοντα καί ένα (41)έτη! Το γεγονός αυτό καταδεικνύει, ότι ως χριστιανός, ως πιστός δηλ. άνθρωπος, δεν έχετε αναπτύξει σχέσεις με την Μητέρα Εκκλησία και τούς λειτουργούς Της! Εις την πολυχρόνιον αρχιερατικήν μου πορείαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνηντήθημεν!

 Παρά ταύτα έχετε το θράσος, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, να με κρίνετε και να με κατακρίνετε δημοσίως με μίαν πολύ σκληράν, με μίαν ΧΥΔΑΙΑΝ θα έλεγα, γλώσσαν, παρά το γεγονός, ότι υπηρετήσατε την Ελληνικήν Παιδείαν και ως εκ τούτου έργον Σας και αποστολή Σας ήτο και εξακολουθεί να είναι η διαμόρφωσις ενός «χρηστού χαρακτήρος» εις τους Ελληνόπαιδας μαθητάς Σας!Μέχρι σήμερον εγνώριζα,  ότι οι Καθηγταί στα Σχολεία διδάσκουν τήν χρηστοήθειαν! Τώρα μόλις διαπιστώνω, ότι ενίοτε, δυστυχώς, διδάσκουν και την χυδαιο-ήθειαν!

 Πιστά, λοιπόν, της Εκκλησίας τέκνα μου προσεκόμισαν επ’ εσχάτων κάποια στοιχεία από τα μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεως, όπου με υβρίζετε χυδαιότατα! Δεν γνωρίζω, εάν ταύτα αληθεύουν! Σας παραθέτω όμως τινά εξ αυτών, ώστε να λάβετε γνώσιν και Υμείς.

Ούτω, λοιπόν, εις την ηλεκτρονικήν έκδοσιν της Εφημερίδος «Τύπος της Αιγιάλειας» της 7ης Σεπτεμβρίου, αναγράφεται ως είδησις η φράσις: «ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Ο κορωνοϊός υπάρχει, αλλά είναι το τέχνασμα των σκοτεινών δυνάμεων».

Την συνεχεια:

http://mkka.blogspot.com/2020/10/blog-post.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.