Αυγουστίνος Καντιώτης



Θεια Ευχαριστια: Φαρμακον «δια πασαν νοσον & πασαν…» 2) OΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ του 1989. Επι Μητροπολιτου Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ. Κατεβαστε την, για να την εχετε στο σπιτι σας. Κατεβαστε & αλλες ορθοδοξες ακολουθιες απο το διαδικτυο. Δεν αντικαταστουν τον εκκλησιασμο στο ναο, αλλα ωφελουν την περιοδο της πνευματικης πεινας. Μη παρακολουθειτε απο την τηλεόραση Θ. λειτουργια, διαβαστε για ποιους λογους. Αυτο που προτεινουν οι διωκται της Εκκλησιας, με οχημα τον κορονοϊο, δεν ειναι εκκλησιασμος, αλλα εμπαιγμος

date Νοέ 27th, 2020 | filed Filed under: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

Θεια Ευχαριστια:

Φαρμακον «δια πασαν νοσον & πασαν…»

Του Χρήστου Ρουμελιώτη (Θεολόγου)

«Παιδικοί» προβληματισμοί και «αφελείς» απορίες στις Ευχές της -ΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ-
Αυστηρώς Ακατάλληλον για Μη Επισκόπους, Μη Θεολόγους ,Μη Κληρικούς, Μη Χριστιανούς!…

Διαβάστε εδω:

https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/40540theia-euxaristia-farmakon-dia-pasan-noson-kai-pasan-

OΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

στις 26.2.1989, Επι Μητροπολίτου Φλωρινης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ
____________

______________

Εκκλησιασμός δια τηλεοράσεως, εκτός από ανήμπορους γέροντας και ασθενεiς, είναι αμαρτία και δεν είναι εκκλησιασμός. Διαβάστε μερικούς λόγους:

1. Σήμερα που έκλεισαν οι αθεοι τις εκκλησίες, προτρέπουν (ακόμα & κάποιοι  δεσποτάδες) τους χριστιανούς να εκκλησιάζονται δια τις τηλεοράσεως! Σε λίγο, που θα μας στερήσουν και τον άρτο τον επιούσιον, θα μας ταϊζουν ψωμί, δια τηλεοράσεως!!!

2. Με τις εκκλησίες κλειστες και ‘απαγορευτικό στους πιστούς, δεν γίνονται Ορθόδοξες Θειες Λειτουργίες. Για τις καρέκλες και τα άδεια στασίδια δεν κάνει ο παπάς την Θεία Λειτουργία, αλλα για τους πιστους που τους απειλουν με προστημα. Να μη παρακολουθούμε τέτοιες λειτουργίες, γιατί είναι εμπαιγμός και όχι εκκλησιασμός. Και ο Θεός δεν εμπαίζεται.

3. Πολλοί από τους σημερινούς δεσποτάδες έγιναν Ιούδες & πρωτος και χειρότερος ο πατριάρχης Βαρθολομαίος. Είναι οικουμενισταί. Ενώθηκαν μέ τις σκοτεινές δυνάμεις. Μνημονεύουν ως ορθοδόξους τους αχειροτόνητους και καθηρημένους δεσποτάδες της Ουκρανίας. Συμπροσεύχονται με όλους τους αιρετικούς και αλλόθρησκους. Υπηρετουν την πανθρησκεία και προετοιμάζουν την ελευση του Αντιχρίστου. Δεν πρέπει να έχουμε καμμιιά σχέση με αυτούς και να μη παρακολουθουμε ούτε τα θρησκευτικά κανάλια που τους προβάλλουν, γιατί μολυνόμαστε ακόμα και δια τηλεοράσεως.

4. Υπάρχουν ιεροί κανόνες πολυ αυστηροί για τους χριστιανούς που δεν εκκλησιάζονται, που δεν εξομολογουνται και δεν κοινωνουν χωρίς λόγο….

5. Να μην αναπαυόμεθα, που δεν είμαστε εμεις οι κυρίως υπεύθυνοι, που βρισκόμεθα εκτός των ναων και των Ιερων ακολουθιων, γιατί θα μας διαλύση ο διάβολος. Έχουμε και εμεις ευθύνη, γιατί την περίοδο που ήταν ανοικτοί οι ναοί, δεν εκτιμούσαμε αυτό το Θειο δώρο.

Πρέπει να το καταλάβουμε ότι με το όχημα του κορονοϊου, μπηκαμε στην περίοδο των κατακομβων, αλλά δόξα τω Θεω υπάρχουν ευλαβεις ιερεις, που λειτουργουν στις κατακόμβες. Πού βρίσκονται αυτές; Δεν θα τις γράψουμε δημόσια, αλλα όποιος πονάει που στερειτε τον εκκλησιασμό, την Θεία Κοινωνία, που πολεμουν με λύσσα οι εχθροί, ο Θεός θα του δείξη τον δρόμο.

Βρισκόμαστε σε χρόνια πονηρά. Αν θέλετε να σωθειτε κλειστε τις τηλεοράσεις,  και κατεβαστε ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ακολουθίες, για να τις έχετε ως παρηγορια στο σπιτι σας, μέχρι να σας δείξη ο Θεός τον δρόμο κάποιας κατακόμβης. Μην ανοίγετε την τηλεοραση, που μας προτείνουν οι διωκται, γιατί θα μας αλλοιώσει το φρόνημα. Μη αναπαύεστε στις απαγορεύσεις και μη δικαιολογειτε τον εαυτό σας που δεν εκκλησιάζεστε. Να ξέρετε ότι Εκκλησιασμός δια τηλεοράσεως δεν ειναι εκκλησιασμός.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.