Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΠΟΙΟΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ; 2) Παραβιαζουν το Συνταγμα (άρθρο 16 παρ 2). Βρηκαν την «εποχη του Covid 19» βολικη, για να πολεμησουν την Ορθοδοξη πιστη μας & την ελληνορθοδοξη παραδοση μας. Κλειστε τις τηλεορασεις & μην ακουτε την προπαγανδα τους. Τα Χριστουγεννιατικα δωρα που θελουν να μας εμφυτευσουν θα ειναι μια κολαση ανευ επιστροφης. Τουλαχιστον σκεφτητε το

date Δεκ 22nd, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;

  • Οι επικίνδυνοι πολιτικοί, που πηραν την εξουσία & συμπεριφέρονται σαν δικτάτορες της λέσχης μπιλντερμπεργκ πολεμῶντας την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας;
  • Οἱ Τοῦρκοι, που παραβιάζουν το Αὶγαίο και διεκδικοῦν τα νησιά μας;
  • Οι δαίμονες και τα οργανα τους, που εργάζονται πυερετωδως για την ελευση του Αντιχρίστου;

Ἂς μᾶς φυλάξει ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ ἀπὸ ὅλους τοὺς παραπάνω ἐχθρούς, ἀλλὰ καὶ ἐμεῖς νὰ προσέχουμε. Νὰ μὴν δίνουμε ἐμπιστοσύνη σ᾽ αὐτοὺς ποὺ πολεμοῦν τὴν ΠΙΣΤΗ μας, τὴν Ὀρθόδοξη Πατρίδα μας, τὰ Μεγάλα ἰδανικά μας. Νὰ μὴ παίρνουμε τίποτε ἀπὸ τὰ προοιόντα ποὺ διαφημίζουν. Νὰ μὴ δεχόμεθα τὰ «δῶρα» τους. «Ὁ ἄνθρωπος ποὺ δὲν σέβεται τὸν Θεό, δὲν θὰ σεβαστῆ οὔτε ἐμᾶς. Μή τὸν βάζετε στὸ σπίτι σας. θὰ κάνη κακὸ στὴν γυναίκά σας και στὰ παιδιά σας. Μή τὸν λέτε καλημέρα. Μὴν ἔχετε καμία σχέση μαζί του»(Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος)

σκιτσ πλυσ.ιστTὰ δωρα τὰ Χριστουγεννιάτικα, που βιάζονται νὰ μᾶς ἐμφυτεύσουν οἱ ἔμποροι τῶν ἐθνῶν, ποὺ μιλᾶ ἡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, μὴ τὰ παίρνετε. Ἂστε νὰ τὰ δοκιμάσουν, ὅσοι δυστυχῶς ὑπέστησαν τὴν πλύση ἐγκεφάλου ἀπὸ τὴν τηλεόραση και περιμένουν νὰ τοὺς σώσουν αὐτοὶ που πολεμοῦν με λύσσα τὸν ΧΡΙΣΤΟ! Την ευθύνη για τις παρενέργειες των εμβολίων ουτε οι εταιρεῖες ούτε ἡ πολιτεία τις αναλαμβάνει! Ζητοῦν με χαρτί να τις υπογράψης εσύ, που θα εισαι το υποψήφιο θυμα!!!
Οι χορηγοι των εμβολίων ειναι ανθρωποφάγοι του αισχίστου είδους. Ἀδιάντροπα μιλοῦν για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμοῦ. Απο διαβόλους, που πολεμοῦν τον ΧΡΙΣΤΟ και τρέμουν τα ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας, περιμένεις ποτέ καλό; Μήπως το εμβόλιό τους θα ειναι μιά κόλασι της Υγείας μας ανευ επιστροφῆς;  Η Ὰποκάλυψη μιλᾶ για εκείνους που θα πάρουν το χάραγμα του θηρίου: Θα μασοῦν τις γλῶσσες τους από τους πόνους και θα βλασφημοῦν τον Θεό. Μακριά από αὐτούς & τις προσφορές τους.  Την Πίστη μας εἶναι πολύ μικροί για να την ξεριζώνουν. Οἱ ευλαβεῖς ἱερεῖς ειτε μόνοι τους ειτε με το μικρό ποίμνιο, θα αγιασουν τα ύδατα, εἴτε το θέλουν εἴτε ὄχι. Θα ρίξουν τον τίμιο σταυρο στά ποτάμια και στις Θάλασσές μας, χωρίς την σατανικη τους παρουσία. Οἱ δεσποτάδες που φοβοῦνται, ας περιμένουν να δουν το τέλος τους.

d47

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2021

(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ )

Του υποναύαρχος ΛΣ (ε.α)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι στην πατρίδα μας, βρήκαν την «εποχή του Covid 19» βολική για να παίρνουν αποφάσεις, ώστε να την απογυμνώνουν μεθοδικά από την ορθόδοξη πίστη μας και την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, σε αντίθεση από αυτό που πρεσβεύει το Σύνταγμα (άρθρο 16 παρ 2) «…την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης…».

25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου αποφάσισαν να μην γίνουν μαθητικές αλλά ούτε και στρατιωτικές παρελάσεις. Ανησύχησαν για τον συνωστισμό στις παρελάσεις (σε ανοιχτό χώρο) και δεν ανησύχησαν καθόλου για τους 25 ανά τμήμα μαθητές (σε κλειστό χώρο). Αν γινόταν στρατιωτική παρέλαση με ασφαλείς αποστάσεις, χωρίς θεατές και με τηλεοπτική κάλυψη αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες του 21 και του 40, τι υγειονομικός κίνδυνος θα υπήρχε ;
Στους Χαιρετισμούς, τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, οι πόρτες των εκκλησιών σφραγίστηκαν. Η Θεία Κοινωνία σταμάτησε, οι καμπάνες δεν χτύπησαν, οι λιτανείες δεν έγιναν, τα μεγάφωνα των εκκλησιών σίγησαν, οι Επιτάφιοι δεν βγήκαν…

Τώρα, για όλο το Άγιο Δωδεκαήμερο, επιτρέπονται μόνο τρεις Θειες Λειτουργίες (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Άγια Θεοφάνεια) με περιορισμένο αριθμό πιστών και απαγορεύουν την τελετή κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού έξω από τις εκκλησιές, τις λίμνες, τα ποτάμια και τη θάλασσα.
Μάλλον δεν γνωρίζουν ότι παλιά, οι ναυτικοί μας απέφευγαν να ταξιδέψουν από τα Νικολοβάρβαρα μέχρι τα Θεοφάνεια. Περίμεναν πρώτα να αγιασθούν τα νερά και μετά τα Άγια Θεοφάνεια, άρχιζαν να μπαρκάρουν.

 * * *

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, σε πρόσφατη συνέντευξή του δέχτηκε ότι «Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι η αντιμετώπιση της συνάθροισης και του συνωστισμού (…). σημειώνοντας όμως, ότι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε, αλλά για εμβληματικούς λόγους θα πρέπει να επιτραπεί μόνο στην μητρόπολη Πειραιώς να κάνει την τελετή καταδύσεως του Τίμιου Σταυρού γιατί στον Πειραιά δεν τιμάται μόνο η μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων, αλλά και το μέγα της θαλάσσης κράτος των Ελλήνων».

Ναι !!! Στoν Πειραιά, στο μεγάλο λιμάνι, στην πειραϊκή ναυτοπολιτεία, στη ναυτική πρωτεύουσα της Ελλάδας. Στο λιμάνι που εκπροσωπεί όλη τη Ναυτική Ελλάδα, το Πολεμικό Ναυτικό με τη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το Εμπορικό Ναυτικό με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Αρχηγείο Λ.Σ –ΕΛ/ΑΚΤ.
Εδώ πρέπει να γίνει η τελετή καταδύσεως του Τίμιου Σταυρού με τα προβλεπόμενα μέτρα και τηλεοπτική κάλυψη για να ζήσουν όλοι οι Έλληνες ανείπωτες στιγμές από το λιμάνι που τέτοια μέρα παίρνει μια αλλιώτικη όψη καθώς αγιάζονται τα ύδατα. Να δούμε την πομπή να εξέρχεται από τον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδας, να κατευθύνεται στην αποβάθρα και να ακούσουμε τις σειρήνες της πόλης και των πλοίων, τις καμπάνες των εκκλησιών και τα τιμητικά αγήματα με τις φιλαρμονικές να αποδίδουν χαιρετισμούς. Να ακούσουμε να διαβάζεται το Ιερό Ευαγγέλιο και μετά να ρίχνεται ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ τρείς φορές στα νερά για να τα αγιάσει και μαζί με αυτά να αγιάσει τα σύμπαντα της ελληνικής γης και όλα τα ελληνικά πλεούμενα. Η Εκκλησία με τον αγιασμό των υδάτων αγιάζει σύμπασα την κτίση.
Εδώ να ρίξουμε τον TIMIO ΣΤΑΥΡΟ για να αγιαστούν τα Ελληνικά νερά που αγγελοκυκλώνουν τα νησιά και τις άγιες ακτογραμμές μας την ώρα που άλλοι τα ονειρεύονται για δικά τους.
Η λαμπρότερη ίσως ναυτική γιορτή που είναι συγχρόνως και θρησκευτική, τουλάχιστον φέτος, δικαιωματικά ας γίνει μόνο στον Πειραιά.
Υπάρχει ακόμη χρόνος να το σκεφτούν οι Άρχοντες μας.

Αλεξανδρούπολη Δεκέμβριος 2020

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.