Αυγουστίνος Καντιώτης



Νεοεποχιτικες τελετες, προαγγελοι της παγκοσμιας Πανθρησκειας 2) Εγινε ντορος απο τους πεθαμενατσιδες των βρωμοκαναλιων για το πρωτο κρουσμα με την νοτιοαφρικανικη μεταλλαξη στη χωρα μας & απεδειχθηκε χονδρο ψεμα! 3) Παραιτηση του καταξιωμενου καθηγητου του ποινικου δικαιου Κωνσταντινου Βαθιωτη, απο το Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης – Αρνουμαι να αυτοεξευτελιζομαι. «Τα πραγματα δειχνουν οτι επικειται νεα αναβαθμισμενη επιθεση κατα των Ελληνων…»

date Φεβ 3rd, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

KOΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΙΝΕΣ & ΔΕΣΠΟΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ & ΤΟΥ Ελπιδοφορου!

Νεοεποχίτικες τελετές, προάγγελοι της παγκόσμιας Πανθρησκείας

kocte fatsesτου Νεκτάριου Δαπέργολα, Διδάκτορος Ιστορίας

Δέν εἶναι φυσικά ἡ πρώτη φορά πού Ὀρθόδοξος ἐπίσκοπος μετέχει σέ συμπροσευχές μέ ἀλλοδόξους καί ἀλλοθρήσκους. Οὔτε κἄν γιά τόν διαβόητο Ἀρχιεπίσκοπο Ἄμερικῆς Ἐλπιδοφόρο εἶναι ἡ πρώτη φορά, καθώς ἐδῶ καί χρόνια ἀναδεικνύεται (καί στό πεδίο αὐτό) σέ πανάξιο τέκνο τοῦ θλιβεροῦ ἀρχιοικουμενιστῆ Βαρθολομαίου…

Την συνεχεια: https://agonasax.blogspot.com/2021/02/blog-post_15.html#more

9a150f5deb69

Σε »φιάσκο» εξελίσσεται η υπόθεση με τον ιερέα που είχε προκαλέσει ανησυχία ότι είναι το πρώτο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη χώρα μας!

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6988449_fiasko-i-ypothesi-me-ton-ierea-sti-thessaloniki

9a150f5deb69

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΒΟΜΒΑ! Παραίτηση του καταξιωμένου καθηγητού του ποινικού δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη ON AIR στον Focus FM από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

_ Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων…»
Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης:
Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης…

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΔΩ:https://www.mixcloud.com/Focusfm/κωνσταντινοσ-βαθιωτησ-020221/

Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.