Αυγουστίνος Καντιώτης



Eπειγουσα ενημερωση ολων των Ελληνων για το εξελισσομενο ιατρογενες εγκλημα και την ιατρικη γενοκτονια των Ελληνων.

date Σεπ 11th, 2021 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eπειγουσα ενημερωση ολων των Ελληνων  για το 

εξελισσομενο  ιατρογενες 

εγκλημα και την ιατρικη γενοκτονια των Ελλνων

Μασωνια τερας«Σαφώς ζούμε το πιο φρικιαστικό παγκόσμιο και ανθρωποκτόνο πείραμα. Διότι σαφώς δεν δημιουργήθηκαν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό αλλά ο κορωνοϊός για τα εμβόλια. Ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε για τα γενετικά mRNA εμβόλια. Τα δε εμβόλια δημιουργήθηκαν για την επανεκίνηση της ιστορίας με μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για τον μετανθρωπισμό, και τον πλήρη έλεγχο, σωματικό ψυχικό πνευματικό όλων των ανθρώπων.

Δηλαδή την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας και την φυλάκιση και επιτήρηση των ανθρώπων σε διεθνή φυλακή ελεγχόμενη από την παγκόσμια Νεα Τάξη. Ήδη οι θάνατοι στους εμβολιασμένους έχουν πεταχτεί στα ύψη όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα».

Όταν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο Γάλλος Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιέ, ή ο Γερμανός Ταϊλανδός καθηγητής ιολογίας Μπακτί μας λένε πως μετά την Τρίτη δόση των γενετικών εμβολίων  θα μαζεύουμε τους νεκρούς από τους δρόμους, ή ότι είναι ηλίθιοι οι γιατροί που παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, τότε είμαστε ανόητοι να πιστεύουμε μια εγκληματική ομάδα πολιτικών και λοιμοξιωλόγων η όσων άλλων που είναι τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, (NWO).

Έλληνες επιστήμονες που υπογράφουν το ακόλουθο κείμενο προειδοποιούν επίσης όλο τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει τα καλώς πληρωμένα ΜΜΕ για  διασπορά ψευδών ειδήσεων,  φόβου και πανικού και να προστατεύσουν τους ίδιους και τα παιδιά τους από ένα σύγχρονο ιατρικό φονικό όπλο. Επιπλέον να κινηθούν νομικά εναντίον του Εγκληματικού αυτού κατεστημένου βάσει των οδηγιών εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/

όπου περιγράφεται η ελληνική δίκη Νυρεμβέργης 2.

 Ως επιστήμονες είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσμούς, για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα υποχρεωτικά εμβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δημόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων μας. Ευχόμεθα ως άνθρωποι, οι επιστημονικές προβλέψεις της αμερόληπτης επιστήμης, που παρουσιάζονται εδώ https://www.diktyoellinismou.gr/porisma/ και εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/epistimoniki-perigraphi/

διεξοδικά, να μην επαληθευθούν.

Όμως τα δεδομένα και οι επιστημονικές προβλέψεις, μας οδηγούν να πούμε με τον πιο εμφατικό επιστημονικό λόγο ότι η επιστήμη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αμέσως το συνεχιζόμενο εφιαλτικό και εγκληματικό αυτό πείραμα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουμε εκατόμβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασμάτων, που εμπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους των. Διότι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πρώτη αιτία των βραχυπρόθεσμων προβλεπόμενων  θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι λόγω της τοξικότητας της Spike πρωτεΐνης του εμβολίου. Σε αυτή την άμεση τοξικότητα υπάγονται οι θρομβώσεις λόγω απευθείας δράσης της σε αιμοπετάλια, ενδοθήλιο των αγγείων κλπ.

Η δεύτερη αιτία θα είναι λόγω του φαινομένου της ADE το οποίο δεν έχει αποκλειστεί από τις κατασκευάστριες εταιρείες ως θα όφειλαν. Η τρίτη αιτία θα είναι λόγω προβλεπόμενων νευροεκφυλιστικών  ασθενειών, όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, prion. Συγκεκριμένα, η παροδική κατάτμηση της πρωτεΐνης σε μικρότερα τμήματα θα οδηγήσει στην απόθεσή της σε διάφορες περιοχές του σώματος με απρόβλεπτες συνέπειες. Η πρωτεΐνη αυτή θα οδηγήσει με μεγάλη πιθανότητα σε μια σειρά από αυτοάνοσα.

Θα διεγερθούν μηχανισμοί αυτοανοσίας όπως είναι για παράδειγμα τα αντι-PF4 αντισώματα που διεγείρονται κατά τις θρομβώσεις. Θα έχουμε επίσης με μεγάλη πιθανότητα  αύξηση της καρκινογένεσης ενώ η παρουσία της Spike στα γεννητικά όργανα θα αυξήσει τις στειρώσεις. Το mRNA του εμβολίου δείχνει να ενσωματώνεται στο γενετικό υλικό των ανθρώπινων κυττάρων με αποτέλεσμα να έχουμε νέο κύκλο διέγερσης αυτοανοσίας αλλά και μεταβίβαση άγνωστων γενετικών χαρακτηριστικών στις επόμενες γενιές.

Τα δεδομένα αυτά δείχνουν σε κάθε νοήμονα άνθρωπο πως θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και να προωθηθούν τα υπάρχοντα φάρμακα τα οποία σαφώς θεραπεύουν αποτελεσματικά, όπως δείχνουν  οι μελέτες πολλών επιστημόνων Ελλήνων και ξένων, μεταξύ των οποίων και του καθηγητού Κωνσταντίνου Πουλά. Επίσης να εφαρμοστούν ιατρικά πρωτόκολλα όπως αυτά της κλινικής του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και του διευθυντού της, Λεωνίδα Στέλλα, που απεδείχθησαν σωτήρια.

Επίσης, θα πρέπει από το καλοκαίρι να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες για τους τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του κλινικού διαιτολόγου Αντώνη Πουλτουρτζίδη και άλλων.

Τέλος, θα πρέπει να σχεδιαστούν άμεσα ιατρικά πρωτόκολλα στήριξης των εμβολιασμένων οι οποίοι όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα που παρουσιάζονται ακολούθως ευρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο.

  • -Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • -Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής, πανεπιστήμιο Κύπρου
  • -Σάκης Καλογερίδης, Μοριακός Βιολόγος ερευνητής στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο
  • -Παναγιώτης Παπαγιαννάκης Κλινικός Γιατρός, Γαστρεντερολόγος Ιπποκράτειο   Νοσοκομείο
  • -Αλέξανδρος Βασσαράς, Δρ. Ανοσολογίας, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
  • -Μαριάνα Ευαγγέλου, Δρ. Βιοχημείας, ερευνήτρια
  • -Γιώργος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.