Αυγουστίνος Καντιώτης



Θα μπουμε στον επικινδυνο και μαχητικο και αγωνιστικο Χριστιανισμο: ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2) Απο την συγκεντρωση των υγειονομικων υπαλληλων στο Συνταγμα (10/10/21) κατα της υποχρεωτικoτητας. (βιντεο)

date Οκτ 20th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

(Ἀπὸ τὸ νέο βιβλίο τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου
Οἱ σημερινοὶ ἱερεῖς καὶ ἀρχιερεῖς στὰ ζύγια τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ», σελ. 60

Μικρο ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, μὲ πρόσφατα σχόλια κάτω ἀπὸ τὸ βιντεο)

https://youtu.be/VhpJxH2e9eU

Χριστος & ψυχη μικρΤώρα ἔχουμε ἀκίνδυνο Χριστιανισμό. Θὰ μποῦμε στὸν ἐπικίνδυνο καὶ μαχητικὸ καὶ ἀγωνιστικὸ Χριστιανισμό· νὰ μᾶς στοιχίσῃ καὶ κάτι ὁ Χριστιανισμός…
Νὰ μὴ φοβηθοῦμε· ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ… Αὐτὰ τὰ δύο νὰ τὰ φυλάξουμε καὶ νὰ μὴ τὰ δώσουμε ποτέ…

Σχόλια κατω απο το βιντεο:

Kosmas Tsitsivos: Ξύπνα μακαριστέ Καντιώτη.. χανόμαστε…
Ιωαννης Μουστακας: Χαίρε μακαριστέ επίσκοπε εν Κυριω! Για μας ακόμη ζης! Δίκαιος πεποιθεν ως λέων. Αυθεντία απολελυμενη αφόρητος εστίν (εξουσία μη υποκειμενη εις Θεον είναι ανυπόφορη!) Κρεισσον γαρ υπ’ ουδενός άρχεσθαι ή υπό κακού άγεσθαι! Δυστυχώς λόγω των πολλών αμαρτιών ημών επιτρέπει ο Θεός την τυραννιαν δια συνετισμον ημών, διότι το της πόλεως όλης ήθος τοις αρχουσιν ομοιουται! Και αθλα γαρ οις κείται αρετής ελάχιστα (κακίας μέγιστα), τοις δε και άνδρες ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΥΣΙΝ! Είμαστε άξιοι της τύχης μας!
Vasiliki Zacharopoulou: Ὅλα για το Χριστό μας, σε αυτόν ανήκουμε τώρα καί εἰς τους αιώνας. Καλό στάδιο αδερφια μου. Μαζί με το Χριστό μας αρχηγό θα νικήσουμε. Καλό στάδιο σε όλους μας. Προσευχή, πίστη, αγάπη, καὶ θάρρος.
Δημήτριος Κατράνας: Η Μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη δίωξη του Κυρίου. Φοβάμαι πως η Κεφαλή της Εκκλησίας, ίσως λόγω ανεπάρκειας, η ακόμη χειρότερα συντεταγμένα μαζί με την Μασονία, διώκουν τον Κύριο. Φοβάμαι έντονα για το ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Είναι πολύ εκδικητικός (βλέπε αφορισμό του Νικολάου Σωτηρόπουλου και τη λυσσαλέα δίωξη τη αδελφότητος της Μονής Εσφιγμένου)…
Στελ. Αγιορειτης: Που είσαι ρε παππούλη μου… Σήκω & άρπαξε τους!
Κυριακή Πανασέτη -‘Μικρό μου σχολείο’ Channel: Μας λείπουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα!!!
dafni zr: Λειτουργός του Ὑψίστου με Πνεύμα Άγιο.
fkarasavvidis: Εὐλόγησον μακαριότατε. Πόσο δίκαιο εἴχατε.
Tina Rapti: Tί ὡραία λόγια, βγαλμένα ἀπὸ τὴν ψυχή του! Πραγματικὸς ἀγωνιστής τοῦ ΧΡΙΣΤΟΥ. Μέγα τὸ ὄνομα τῆς ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!

Απο την συγκεντρωση των υγειονομικων υπαλληλων στο Συνταγμα (10/10/21) κατα της υποχρεωτικoτητας.

___________

_______________

Χωρίς γρίνιες, χωρίς ξύλινο λόγο, με ανθρωπιά, με ευαισθησία, με ιδιαίτερο χιούμορ, παρά την προσωπική πικρία και το ασυγκράτητο δάκρυ της αναστολής και της αντισυνταγματικής καταδίκης σε ανέχεια και ισοπέδωση, παραβρέθηκαν στο Σύνταγμα για τρίτη φορά οι εν αναστολή υγειονομικοί υπάλληλοι.

Ακολουθεί το κείμενο της επιτροπής των υγειονομικών υπαλλήλων του Γ.Ν. Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

«Οι υγειονομικοί είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή απέναντι στον Άγνωστο Στρατιώτη, τον ουσιαστικότερο και αληθέστερο, τουλάχιστον στους καιρούς μας, εκφραστή των ελεύθερων Ρωμιών.  Είναι εδώ όχι για να καταγγείλουν την κυβερνητική αναλγησία ή την προσχηματική δημοκρατία που επαγγέλλονται οι άρχοντες του τόπου, αλλά το έργο τους, την  παρουσία και αρωγή τους δηλαδή δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο! Έτσι παρουσιάζουν ένα αυτοσχέδιο δρώμενο που αποδεικνύει πως ισχύουν ακόμα στις μέρες μας τα λόγια που ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός απηύθυνε στους σκλαβωμένους Έλληνες: «ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται κι αυτά κανείς δεν μπορεί να σας τα πάρει αν δεν τα δώσετε μόνοι σας»».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.