Αυγουστίνος Καντιώτης



Λαρα Λογκαν: «Μας ειπαν ψεματα σε επικη κλιμακα για την Ουκρανια – Το Κιεβο ξεπλενει το “μαυρο χρημα” των ΗΠΑ»

date Μαρ 22nd, 2022 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λαρα Λογκαν: «Μας ειπαν ψεματα σε επικη κλιμακα για την Ουκρανια – Το Κιεβο ξεπλενει το “μαυρο χρημα” των ΗΠΑ»

«Κεραυνοί» από την πολεμική ανταποκρίτρια του CBS

Για ολο το αρθρο πατηστε τον τιτλο

«Κεραυνούς» έριξε η διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν κατά την διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή America’s Voice όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ουκρανία.
Ενώ οι δημοσιογράφοι της εκπομπής περίμεναν να ακούσουν άλλη μια μαρτυρία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και του Πούτιν, η Λάρα Λόγκαν τους είπε ακριβώς το αντίθετο, μιλώντας για μια «επική απάτη» σε όσα λένε τα αμερικανικά –και όχι μόνο- ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έτσι σε μια ερώτηση για τον Πούτιν  ότι ξεμένει από σφαίρες, ότι δεν πάρει καλά στην Ουκρανία ότι είναι υπεύθυνος για 2 εκατομμύρια πρόσφυγες η Λόγκαν εξεμάνη, αιφνιδιάζοντας τους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι περίμεναν να ακούσουν άλλα….

Η Λόγκαν η οποία έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτειά της στην πλατεία Ταχριρ του Καίρου το 2011 όταν με κίνδυνο της ζωής της περικυκλωμένη από 500 και πλέον μουσουλμάνους μετέδιδε τα γεγονότα της «Αραβικής “Άνοιξης”» στην Αίγυπτο, μίλησε για όλα:

Για τα ναζιστικά τάγματα εφόδου, για τους συμβολισμούς των Ουκρανών με τον αποκρυφισμό  του «μαύρου Ήλιου»  σύμβολο στις στολές των ταγμάτων του Αζόφ, για τις οικονομικές δοσοληψίες Αμερικανών πολιτικών με το Κίεβο, για τον ίδιο τον Ζελένσκι….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.