Αυγουστίνος Καντιώτης



«ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», διαγνωση & η θεραπεια

date Ιούν 22nd, 2022 | filed Filed under: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 «ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Ας πούμε λίγα λόγια  ξεκάθαρα.  »ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ»του εκπαιδευτικου προβλήματος

idia komata me alles grabatesΑς υποθέσουμε ότι λαμβάνει την εξουσία αύριο το πρωί ένα κίνημα αληθινα πατριωτικό (Θέλει πολύ ψάξιμο, για να βρεθουν αληθινοι πατριωτες, που να έχουν πάνω απο τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους την πατρίδα. Και η ΝΔ την ταμπέλλα του πατριώτη είχε, αλλά αφησε τον Μητσοτάκη να τελειώση την Ελλάδα & τους Ελληνες. Απο πατριωτικό κατάντησε μασονικό, ανθελληνικό και αντίχριστο. Ξέρουν οι μασονοι και τα σκοτεινα κυκλώματα, με τα χρηματά τους, να εισδύουν παντοῦ. Να φορουν την γραβάτα του πατριώτη, για να εξαπατήσουν τα  θυματά τους, πριν από τις εκλογές και να πάρουν την ψήφο τους. Ας μην είμεθα ευκολόπιστοι). Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι θα βρεθει τέτοιο κόμμα, αληθινά πατριωτικό και θα πρέπει να μεριμνήσει για την εθνική άμυνα της χώρας μας, μήπως νομίζει κανείς ότι απαλλάσσεται  (ο πολιτικός, και στρατιωτικός κόσμος) τής φοβερής αμαρτίας ότι έδωσε τον ιδρώτα τού ελληνικού φορολογημένου λαού στις Η.Π.Α. , την Γαλλία, κλπ. , στίς  μασονοκρατούμενες πολεμικές βιομηχανίες για να αγοράσει πολεμικά αεροπλάνα; (κλπ). Την στιγμή πού θα έπρεπε να μεριμνήσουμε να κατασκευάζουμε μόνοι μας αυτά τα αεροπλάνα; η τα οπλικά συστήματα;

Δεν μπορούμε;»  άκουσα καλά ; ; ;
Τι θα πεί »δεν μπορούμε» ;      να μπορέσουμε.   Και εάν δεν ξέρετε τον τρόπο να καθίσουμε όλοι μαζί να τον βρούμε. Υπάρχει τρόπος.  Είναι σάν να ζητάμε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να πετά στούς αιθέρες με τα φτερά τών δαιμόνων !!!   Για συνέλθετε σάς παρακαλώ πολύ.
Τα χρήματα εκείνα είναι πού θα δυναμώνει,  και δυνάμωνε, και συνεχίζει να δυναμώνει  έως σήμερα τήν τρισαθλιότατη αντίχριστη επιχείρηση (πολεμικές βιομηχανίες)  αυτών τών χωρών.   Αυτοί ξέρουν πώς θα πουλούν όπλα (μέχρι και από το σούπερ μάρκετ) , για να αιματοκυλιούνται (βλέπε : Η.Π.Α. , τα βλέπουμε.
Να ζητήσετε λοιπόν την τεχνολογική βοήθεια τής Ρωσίας, από τώρα, βοήθεια για παραγωγή οπλικών συστημάτων κατασκευαζόμενα στην χώρα μας (και αυστηρώς να μην εξάγονται σε αντιχρίστους). Και αφήστε το . . . »η Ελλάδα μόνη της»,

Δεν μού λέτε;  εάν (ας υποθέσουμε) αποφασίσει η Η.Π.Α. και λοιπές βιομηχανίες όπλων από κοινού να μάς στερήσει τον οπλισμό, μήπως θα πάμε να πολεμήσουμε με . . πέτρες;  και τι αεροπλάνα θα απογειώσουμε για αναχαίτιση τών τουρκικών; (άαα! τώρα θα πούμε . . . παίρνουμε τών Ρώσων; και δέν ντρεπόμεθα;) Βλέπετε πώς μάς εκβιάζουν αιώνες τώρα; η Δύση, γι αυτό αλωνίζει ο πάπας) και αθετούμε τίς διδαχές τού Αγίου Κοσμά; (πού προέρχονται εκ τής Αιώνιας Ζωής-Πηγής= Ιησού Χριστό) .
Ξεχάσαμε μήπως το δάνειο (για τα όπλα) πού πήραμε (από μασονικές χώρες) για να απελευθερωθούμε από τούς τούρκους; (το 1821).
Ξεχάσαμε μήπως ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δέν πήγε άοπλος στην εκστρατεία;  αλλά η Ελλάς κατασκεύαζε τα όπλα μόνη της; όπως και ο αυτοκράτορας άγιος Ιωάννης Βατάτζης.
Ανοίξτε λοιπόν το βιβλίο για την τεχνική εκπαίδευση τού μακαριστού επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη καί έρθετε σε φωτισμόν (Το πρόβλημα τής Παιδείας  –  Αὐγουστίνου Καντιώτου. … «ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, ἔκδοση 1967, (πατηστε τον επάνω τον τίτλο)
Ανοίξτε τήν Π. Διαθήκη για τόν Δαυίδ και Γολιάθ, και συνειδητοποιήστε ότι ο Δαυίδ και είχε κατασκευάσει μόνος του την σφενδόνη και την έκανε καλής χρήσεως.
Εμείς σήμερα ναι μέν χειριζόμεθα πολύ καλύτερα τα οπλικά συστήματα (αεροπλάνα, κλπ.) τών Αμερικανών, όμως από τήν άλλη ταΐζουμε το θηρίο τής παγκοσμιοποιήσεως.  Και αμαρτάνουμε κατά τόν Άγιο Κοσμά, διότι αγοράζουμε πράγματα από εκείνους όλους πού σταυρώσανε τόν Χριστό (τότες) , και σταυρώνουν τήν ανθρωπότητα (τώρα).
Πιστέψαμε ακόμα και στην τεχνολογία τής υγείας εκεί θα φθάναμε ως δύστυχες υπάρξεις, το επακόλουθο κατρακύλισμα, διότι τα ψευτοεμβόλια τέτοια προέλευση είχαν (
τεχνολογική, όπως και να μαϊμουδίζουμε με τα κινητά μας τηλέφωνα, γινόμενοι μετά εμείς »ζωντανά κινητά»= καθώς πήραμε το »μπόλι»
Και εντάξει, αρρώστησε, και κατέληξε δυστυχώς πολύς κόσμος, μήπως έχουμε τώρα τήν γνώση τού αντιδότου αυτών τών δηλητηρίων; εκ τών αποκαλούμενων κακώς ώς ορθοδόξων χριστιανών επιστημόνων μας; Διότι δεν μπορεί ο ορθόδοξος να αιχμαλωτίζεται από τούς κακόδοξους.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Καταστρώσατε παρακαλώ πολύ στρατιωτικό σχέδιο εφαρμογής μέριμνας ανεξαρτητοποιήσεως εθνικών οπλικών συστημάτων και αμυντικών οχυρωμάτων δια στρατιωτικών, επιστημόνων, τεχνικών, μηχανικών, και λοιπών ειδικοτήτων, σύν κοινωνικής μέριμνας.
Πλησιάστε την ορθόδοξη χώρα με την προηγμένη τεχνολογία, και συνεργασθήτε (από τώρα) , ώστε να αποδείξουμε στην πράξη ότι οι κάθε προδότες-γουρλομάτηδες δεν θα μπορούν πιά να μάς περιφρονούν, καθώς δεν τούς εξηγούμε (σιωπούμε ένοχα) τι θα κάναμε χωρίς τα οπλικά μασονοκρατούμενα τους συστήματα. Από τώρα μία προηγμένη ορθόδοξη χώρα (η Ρωσία) μπορεί εν συνεργασία μας να βοηθήσει τώρα  σε πλήθος πραγμάτων για την κοινωνία μας.  Παράδειγμα, μέχρι σήμερα αχρηστεύουν βετεράνους και εν ενεργεία στρατιώτες μας, πώς; δια των τροφίμων, νερού, ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων.

Μήπως δεν εννοήσατε το: »βετεράνους στρατιώτες » , μά όλοι όσοι υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό είναι βετεράνοι στρατιώτες, και ζωντανό απόθεμα εν ώρα ανάγκης !  όταν λοιπόν το »ζωντανό» το κάνουν »νεκρό» η »άχρηστο» τι μετά μπορούμε να περιμένουμε;
Είμαστε εμείς ορθόδοξοι χριστιανοί  μέσα στην ζώσα Εκκλησία μας;
Η Εκκλησία μας  χωρίζεται στην Στρατευομένη και εις την Θριαμβεύουσα.
Στρατευομένοι είμαστε όλοι όσοι  είναι επιζώντες, ζώντες, γιά συνέλθετε παρακαλώ, καί να συναισθανθούμε όλοι τα χάλια μας (όσοι τά έχουμε). Μετά να μετανοήσουμε, και μετά να κοινωνήσουμε, και μετά να αγωνισθούμε υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Με Εκτίμηση
Λ.  Α.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.