Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Καθε γνησιον Έλληνα, Συγχρονως δε και Ορθοδοξο Χριστιανο με ΘΕΜΑ: Ομοφυλοφιλια =«Κτηνωδια»! Κτηνωδια= Ουσιαστικο = κτηνωδης ενεργεια, δηλ. απανθρωπη πραξη! (του πρ. Μητροπολιτου Καλαβρυτων Αμβροσιου) 2) Χιλιαδες Γεωργιανοι με τους ιερεις στην πρώτη γραμμη διαμαρτύρονται και ματαιωνουν την παρελαση των ομοφυλοφιλων

date Ιούν 24th, 2022 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΜΑ
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ = ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

«Κτηνωδία» = Ουσιαστικό = κτηνώδης ενέργεια, δηλ. απάνθρωπη πράξη!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ
Αίγιον, 23 Ιουνίου 2022

Αδελφοί μου,
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» φωνάζει συνεχώς η Μητέρα μας Εκκλησία! Πράγμα, το οποίον σημαίνει να μη παρασυρώμεθα από την καταιγίδα της αμαρτίας, η οποία τώρα πλέον πλημμυρίζει την Κοινωνίαν μας!
Σήμερα, δυστυχώς, ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του! Το παράνομο θεωρείται νόμιμο! Το παρά φύσιν θεωρείται φυσιολογικό! Η ανηθικότητα θεωρείται φυσιολογική σχέσις! Η σαρκική σχέσις, δηλ. ο γάμος, μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, π.χ. μεταξύ δύο ανδρών, θεωρείται …..όχι μόνον νόμιμος, αλλά και φυσιολογική σχέσις !!!!!…

(Πατηστε τον υπογραμμισμένο τίτλο και διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, σε pdf
του Ελληνα επισκόπου, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους).

50751374unled13

Χιλιαδες πολιτες, στην Γεωργια, με την Εκκλησια της Γεωργιας μπροστα διαμαρτυρονται & δεν επιτρεπουν να γινει παρελαση «υπερηφανειας» των ομοφυλοφιλων

https://youtu.be/QBshyyKQQoY

ΣυγκεντρΧιλιαδες πολιτες, στην Γεωργία, με τους ιερεις και μοναχούς φτάνουν έξω από το  κοινοβουλίου της χώρας, και διαμαρτυρονται για την παρέλαση των ομοφυλοφiλων.

Εναντια στην παρελαση ο πρωθυπουργος της Γεωργίας

Ενάντια στη διεξαγωγή της παρέλασης αυτης, που χρηματοδοτουν και προωθουν παγκοσμίως οι σατανικες δυνάμεις είχε ταχθεί και ο Γεωργιανός πρωθυπουργός, Ιρακλί Γκαριμπατσβίλι και είπε:

«Η πραγματοποίηση μίας ονομαζόμενης Gay Pride δεν είναι κάτι λογικό, διότι δημιουργεί απειλή σύγκρουσης μεταξύ των πολιτών», είπε κατά την διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες πορείες «δεν είναι αποδεκτές για μεγάλο μέρος της γεωργιανής κοινωνίας».

Ο Πατριάρχης Γεωργίας διαμαρτύρεται

Με επιστολή του προς το Δημαρχείο, που στήριζε αυτή την εκδήλωση, ο Πατριάρχης Γεωργίας, μεταξύ άλλων αναφέρει: »Όλες οι θρησκείες και η επιστήμη (ψυχολογία, ιατρική) αναγνωρίζουν την ομοφυλοφιλία ως ανωμαλία και ψυχική ασθένεια... Η πλειοψηφία των πολιτών της Γεωργίας, δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συναντήσεις».

Σύμφωνα με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας, οι αρχές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις της πλειοψηφίας των συμπατριωτών και να ακυρώσει την παρέλαση των ομοφυλοφίλων.

Ωστόσο, το Δημαρχείο είχε άλλη άποψη και αποφάσισε μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών να διεξαχθεί κανονικά η παρέλαση των gay.”

Ο λαός της Γεωργίας με τον ιερό κλήρο μπροστά διαλύει αυτη την παρελαση της ανωμαλίας

Κρατώντας πλακάτ και πανό με σύνθημα »Σταματήστε την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στη Γεωργία», ανάγκασαν του γκεϊ ακτιβιστές να το βάλουν στα πόδια και να μην μπορέσουν να παρελάσουν.

Οταν υπάρχουν αληθινοι επισκοποι ο πιστος λαος ακολουθα και δεν μπορουν να ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια οι παγκοσμιοποιηται, που καταργουν τις Εθνικές παρελάσεις και τις αντικαθιστουν με παρελάσεις ανωμαλίας

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.