Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Σαββατο 17 Σεπτεμβριου 2022 στις 7:00 το απογευμα σε αιθουσα του εμπορικου επιμελητηριου Εβρου θα ομιληση ενας μεγαλος πατριωτης, που δεν διστασε να θυσιασει τον εαυτο του & φυλακιστηκε απο τους Αμερικανους 14 ολοκληρα χρονια. 2) ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΙ 3) ΒΑΡΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ

date Σεπ 14th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ

Θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7:00 το απόγευμα στο Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου, σε αίθουσα 3ου ορόφου. Θα είναι ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση προς τιμήν του, από τον Σύλλογο Χριστιανικής Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την βράβευση του Μεγάλου Έλληνα, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Νικόλαο Κοζάρη.
Ποιος είναι ομιλητης διαβάστε
https://www.koumanto.gr/stin-alexadroupoli-o-stafros-lalas/

589345584235671765gogba

Πολυ μικρο απόσπασμα του βιβλίου: «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ»
του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΙ

κοπρος… Μεταβάλλονται κατα την ωρα των τηλεοπτικών εκπομπών τα σπίτια εις ιπποδρόμια και αρένας και οίκους ανοχής.
Και οι οφθαλμοί δεν χορταίνουν, κατά το Γραφικόν, να βλέπουν ό,τι εγκληματικόν, ανήθικον και αισχρόν. Βλέπουν χωρίς έλεγχον, χωρίς τύψιν συνειδήσεως. Ηδονίζονται, ως να πίνουν ηδύποτα και να τρώγουν εκλεκτά εδέσματα. Ετσι παρουσιάζονται τα θεάματα εις τους οφθαλμούς της συγχρόνου μοιχαλίδος και διεστραμμένης γενεάς, ενώ πρόκειται περί κοπροφαγίας….

Ναι! Η θέα αισχρών θεαμάτων είνε αμάρτημα το οποίον καταδικάζει η ευαγγελική ηθική. Διότι εκ του οράν προέρχεται το εράν. Εκ της αισχράς οράσεως ο αισχρός έρως και αι βδελυραί και ακατανόμαστοι πράξεις. Πας οφθαλμός πρέπει να κλείεται προ των αισχρών θεαμάτων, οποία παρουσιάζονται από της μικράς και της μεγάλης οθόνης.

589345584235671765gogbaΒΑΡΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ

Πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το άρθρο παλαιου μας συνεργατου ειναι σε pdf

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.