Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΤΑΒΙΘΑΣ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΤΑΒΙΘΑΣ

Αγ.Ταβιθα οικοτρ. Κοζ

Το οικοτροφεῖο, που λειτουργουε απο το 1954 ο «Σύλλογος των 40 Μαρτυρων» Κοζάνης, το κατέλαβε με απάτη ο Δημος, με  δημαρχο τότε, τον Π. Κοκουλόπουλο και αντιδήρχο τον νυν δημαρχο Λ. Μαλουτα, μετα την παραιτηση του κανονικοῦ προεδρου Νικόλαου Σωτηρίου, που διέγραψε όλα τα θεωρημένα μπλόκ των αποδειξεων, για να εφαρμοστεῖ το επίσημο Καταστατικό του Συλλόγου.

Το καταστατικό, εγγραφε: Σε περίπτωση διαλύσεως του Συλλόγου, να πάει σε ενα απο τα ιδρυματα, που συνεργάζεται χρόνια ο Συλλογος, για  να συνεχίση το έργο του. Ο ψευτικος πρόεδρος Βῆκας, με ψευτικα μέλη και πλαστογραφημένα εγγραφα και πρακτικά εφαγαν τελικα το ιστορικό ίδρυμα του Μητροπολίτου  Φλωρίνης Αυγουστίνου και έκαναν έξωση τις φτωχες μαθητριες του οικοτροφείου το 2003.

 Ολα τα μαϊμου & ψεύτικα πρακτικά βρίσκονται στὰ χέρια μας.

  • Παραπέμθηκαν οι υπεύθυνοι ἀπὸ δύο εντιμους εἰσαγγελεῖς καὶ με βούλευμα, ἀπὸ τὸ Τριμελές Συμβούλιο Ἐφετῶν, γιὰ:
    «Πλαστογραφία μετὰ χρήσεως, κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ»· καὶ «Χρήση νοθευμένου ἔγγραφου μετὰ χρήσεως κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ».

Και οι τρεῖς με την ίδια ακριβῶς κατηγορία, παρ` ολα αυτά, ἔφαγαν το ιδρύματα. Το χρησιμοποιει απο τότε ο δημος Κοζάνης.

  • Τὸ ἐρώτημα εἶναι: Γιατί κατέστρεψαν τὸ ἔργο τοῦ π. Αὐγουστίνου που εἶναι ὁ μεγαλύτερος εὐργέτης τῆς πόλεως Κοζάνης;
    Φοβόταν τὸ ὄνομά του & τὸ ἔργο του οἱ σκοτεινές δυνάμεις καὶ έβαλαν αυτους να το ἐξαφανίσουν; Ἢ το κάναν για νὰ ἀρπάξουν τα λεφτά ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκη Ἔνωση κάνοντας ΚΑΠΗ την αἴθουσα τοῦ Συλλόγου;

Ὅποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες να διαβάση στις κατηγοριες δεξια, στον παρακάτω συνεσμο:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «40 MAΡΤΥΡΕΣ» ΚΟΖΑΝΗΣ (28)

και τι λεει ενας παλαιος δημαρχος

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ»

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=46097

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.