Αυγουστίνος Καντιώτης



Κινηση-ματ του Γ. Κασιματη με σκοπο την ενοποιηση του πατριωτικου χωρου 2) ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΔΟΜΩΝ & ΓΟΜΟΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ!!! ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ

date Νοέ 17th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κινηση-ματ του Γ. Κασιματη με σκοπο

την ενοποιηση του πατριωτικου χωρου

σαλπ. met.intΠρος κάθε ενδιαφερόμενο:
Την Δευτέρα 14/11/22 έχει αποσταλεί σε όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς / πατριωτικούς πολιτικούς φορείς η επισυναπτόμενη πρόταση. Η πρωτοβουλία ελήφθη από τον κ. Γιώργο Κασιμάτη και με την συνδρομή τεσσάρων πολιτών χωρίς κομματικό ή άλλο πρόσημο οι οποίοι και υπογράφουν την επιστολή.
Οι παραλήπτες της επιστολής ήταν:…..
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η πίεση προς συσπείρωση του κατακερματισμένου πολιτικού χώρου σε μία οντότητα που να δύναται να καταστεί κυβέρνηση και όχι η είσοδος του καθενός στη Βουλή με ασήμαντα ποσοστά που ισοδυναμεί με “βόλεμα” στη συνείδηση των πολιτών…. Την συνεχεια

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%84-%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%b7%ce%bd/

589345584235671765gogba

Χαίρεται ο συνεργάτης του Μακαρίου της Αυστραλίας για την «καταδίκη» του αγωνιστικού και ομολογιακού Ο.Τ. ο Ιερώνυμος στη Λάρισα και τα μίσθαρνα κανάλια τους.

Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο δίκαιος ΚΡΙΤΗΣ όλων μας.

Καταδίκη Του «Ορθόδοξου Τύπου» Και Δικαίωση Του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Από Την Ελληνική Δικαιοσύνη

Διαβαστε εδω:

https://imlarisis.gr/%ce%ba%ce%b1%e%b4%ce%b9/

589345584235671765gogba

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,  ΟΙ ΓΑΤΕΣ & ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΙ YΓEIONOMIKOI ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!

Να τιμωρουνται αυτοι που βασανιζουν τα ζώα, ναι, αλλα όχι και να ειναι υπουργοι και πρωθυπουργοι, αυτοι που βασανίζουν τους Ελληνες και καταδικάζουν τους υγειονομικους και τις οικογένειες τους σε αργό θανατο, επειδη δεν καναν τα εμβόλια, που απεδείχθηκαν θανατηφόρα!!!

Να βγάλουν τα ματια τους οι ανωμαλοι, αφου ειναι επιλογή τους, δικαιωμά τους. Αλλα να βάζουν τέτοια μαθήματα στα σχολεια και να δηλητηριάζουν τα μικρά παιδια είναι σατανικό!!! Η διεφθαρμένη δικαιοσύνη  προβάλει το αμάρτημα ως κατόρθωμα, η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ το καταδικαζει.

 *   *   *

Σε φυλάκιση 10 μηνών και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή με αναστολή για ομοφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017, καταδικάστηκε πρωτόδικα ο Βασίλης Τσιάρτας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Η τιμωρία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος αποτελεί την πρώτη απόφαση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979 για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω ταυτότητας φύλου.
Την μήνυση είχε υποβάλει η τότε πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού.
Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση ο Βασίλης Τσιάρτας έγραφε:
«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ό,τι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού.Υπάρχει πέρα απ’ την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

https://www.aftodioikisi.gr/athlitika/katadiki-ston-tsiarta-gia-omofoviki-anartisi/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.