Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ. ΕΓΙΝΕ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ & ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. 2) ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ & ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ! – Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ & ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ

κακοι ποιμΟ Καλαμαριας Ιουστῖνος Μπαρδάκας, ειπε σε κηρυγμά του, στον εσπερινό της Αποτομῆς, τῆς Τιμίας κεφαλῆς του αγίου Ιωάννου τοῦ Προδρόμου, στον εορτάζοντα ιερό ναό, τοῦ Αγίου Ιωάννου, στη Βρυούλων, στις 28.8.2023: «ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»
Φωναξε  τότε διαμαρτυρώμενος ένας συνταξιουχος στρατιωτικός: «ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ.
Θυμωμένος τότε ο δεσπότης φωναξε στους ΜΠΟΝΤΙ ΓΚΑΡΝΤ, τους σεκουριταδες του:
«ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ, ΤΩΡΑ» και τον εβγαλαν έξω. Διαμαρτυρήθηκε και μια φιλόλογος και μεγαλο  μερος του εκκλησιασματος ανεχωρησε από τον ναό.
Τετοιους δεσποταδες θελει το συστημα!!! Αυτοι ειναι οι δεσποταδες των εσχάτων καιρων, που μιλάει ο αγιος Κοσμας ο Αιτωλος και να  μη σκανδαλιζόμεθα, αλλα να φευγουμε απο τους ναούς όταν τους βλέπουμε. Ακουστε τι λεει ο αγωνιστης Μητροπολιτης Φλωρινης π. Αυγουστινος: 

  • Ἔρχονται ἡμέραι φοβεραί, κατὰ τὶς ὁποῖες… ὅσοι πιστεύουν εἰς τὸν Κύριο, δὲν θὰ μεταβαίνουν σὲ μεγάλους ναούς, μὲ χρυσοστολίστους ἀρχιερεῖς, ἀλλὰ θὰ φεύγουν μακριά εἰς τὰς ἐρήμους καὶ εἰς τὰ σπήλαια, γιὰ νὰ εορτάσουν τὸν Κύριο.

_____________

_____________

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Ποιος μιλα για την παραιτηση του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστίνου Καντιωτου και την Κοιμηση του!!!

Ακουστε τον εδῶ: https://www.pemptousia.gr/video/mitropolitis-avgoustinos-kantiotis-paretisi-ke-kimisi/

Θαυμαζω!! Πως μπορει να μιλάει για την παραιτηση του αγωνιστου ιεραρχου Αυγουστίνου Καντιωτου, αυτος που ήταν πίσω από τα σκοτεινα παρασκήνια για την παραιτηση του αγωνιστου Μητροπολιτου!
Για την ιεροσυλια. Tι εγινε κατα την ταφη:

Αυτός που ήταν διοργανωτής, στις εκδηλωσεις για τα 100 χρόνια της ιστορίας της Φλώρινας, δεν ανέφερε ουτε το όνομα του ως Μητροπολίτου Φλωρίνης!!! Δεν ανέφερε αυτον, που εδόξασε την Φλωρινα τα 33 χρόνια τῆς επισκοπικῆς του διακονίας. Αν δεν ξέρει την ιστορία της Φλωρινας και δεν άκουσε οτι τα δυσκολα χρόνια της Γερμανικης Κατοχης (1942-1943) και της αγριας Βουλγαρικης προπαγάνδας ο π. Αυγουστινος νεαρός ιεροκήρυκας ήταν στη Φλωρινα και κινδύνευσε η ζωή του, να μην το βαζει στο στόμα του. Απο τετοιους  ανθρωπους δεν χρειαζεται διαφήμιση. Διαβαστε εδῶ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=284593.

Και εδῶ: ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!

Περισσοτερα για τα μαυρα παρασκηνια της παραιτησης στην ιστοσελίδα μας: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

Θα βρειτε: ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

1. ΠΩΣ OΔHΓHΘEI O MHTPOΠOΛITHΣ ΦΛΩPINHΣ AYΓOYΣTINOΣ KANTIΩTHΣ ΣE ΠAPAITHΣH
2. ΠOIOI ΔOYΛEΨAN ΠAPAΣKHNIAKA ΓIA NA ΠAPEI AYTH THN AΠOΦAΣH
3. ΠΩΣ ΤΑ KATEΓPAΨE O TOΠIKOΣ TYΠOΣ THΣ ΦΛΩPINAΣ KAI
4. ΠΟΤΕ APXIΣAN TA ΠAPAΣKHNIA ΓIA THN ΠAPAITHΣH;

Εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?cat=11

Μιλα για το μεγαλείο και τα λάθη του Μητροπολίτου Αυγουστινου ο Ιουστινος Μπαρδακας. Ας κλεισει το στομα του & να ασχολειται με αυτους που τον ψηφισαν & τον έκαναν δεσποτη

Τον ξεχασε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Φλωρινας, που αυτος διοργάνωσε και τον θυμηθηκε τωρα για να δειξει οτι κάτι ξερει!!! Ο γεροντας δεν θελει να μιλα για το μεγαλειο του αυτός που δεν κρατά τιποτα από την αγια ζωή και τον αγώνα του. του, Είναι πολυ μικρος για να μιληση για τα λάθη του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου, και ανάξιος να διηγηθη την ιστορια του του Γερτοντος.  Ξερει 5 πράγματα και τα διηγειται σαν παραμυθι. Οσο για την ιστορια του Γεροντα την αδικη Ας κοιτα τα μουτρα &

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.