Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

date Φεβ 21st, 2015 | filed Filed under: ΤΑ ΥΠΕΡ & ΤΑ ΚΑΤΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Τη Γερμανική κατοχή

π. Αυγουστ. αμβΟ Γερμανός διοικητής επισκέπτεται το Υπουργείο Παιδείας και λέει στον υπουργό· «Κάποια καταχθόνια μηχανή υπάρχει εις την Εκκλησία, η οποία τεκταίνεται κακά εις βάρος του στρατού κατοχής… Υπεύθυνος θεωρείται ο Αυγουστίνος Καντιώτης… γι’ αυτό αποφασίσθη η εκτέλεσή του… »
(Διαβάστε ολόκληρη τη μαρτυρία του αειμνήστου μητροπολίτου Ναυπάκτου Χριστοφόρου (ΕΔΩ) Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΟΥ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΟΣ)

Σήμερα
Και σήμερα, παρ᾽ ότι ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης βρίσκεται στην αιωνιότητα, τεκταίνεται κακά εις βάρος των οικουμενιστών ιεραρχών και του πατριάρχη Βαρθολομαίου, που προδίδουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, γι’ αυτό αποφασίσθη η κατασυκοφάντησι του! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Ο ηρωϊκός Μητροπολίτης τους το δήλωσε·

«…Εγώ θα φύγω. Πού θα πάω; Όπου και αν πάω, αν δώ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση θα χτυπήσω συναγερμό. Δεν θα αφήσω την Εκκλησία του Χριστού ούτε στους αθέους ούτε στους μασόνους ούτε στους οικουμενιστάς…» γι’ αυτό τον τρέμουν.

Στοχοποιείται λοιπόν και πάλι ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης! Τώρα όχι από τους Γερμανούς, ούτε από τους Ιταλούς που έβγαζαν ένταλματα συλλήψεως το 1941-1944, αλλά από τους προδότες της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, τους οικουμενιστάς ρασοφόρους (Ιδιωτική Οδός) και (EΔΩ)  amen.gr.

Γιατί τον πολεμούν;

Οι χιλιάδες ορθόδοξες φλογερές του ομιλίες που κυκλοφορούν, οι μεγάλοι αγώνες που έδωσε στην πατρίδα μας, για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ, η υποδειγματική ζωή του, τα πολλά ορθόδοξα βιβλία του, (ένα εξ αυτών είναι ο Αγίος Κοσμάς ο Αιτωλός), ξεσκεπάζουν και ξετινάζουν την σατανική οργάνωση των οικουμενιστών και φέρνουν εμπόδια στην ταχεία εξάπλωσή της.  Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ενημερώνονται για τον κίνδυνο του οικουμενισμού, βλέπουν με καχυποψία τους οικουμενιστάς και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιστέκονται. Ο Γέροντας παρέδωσε τέτοιο υλικό στους αγωνιζομένους χριστιανούς, που δεν μπορούν να το εξαφανίσουν. Γι’ αυτό άνευ επιχειρημάτων, τ’ αμφισβητούν τα λόγια του!

Η ζωή του π. Αυγουστίνου είναι ένα συνεχές θαύμα. Αν κανείς τολμήσει να γράψει το βιογραφικό του, χρειάζεται τόμους ολοκλήρους για να καταγράψει τους αγώνες, τις θυσίες και τους κινδύνους που διέτρεξε! Θα χρειασθεί όμως και εκατοντάδες σελίδες για να καταγράψει τις θαυμαστές επεμβάσεις του Θεού στην ζωή του.  Ποιός απ’ αυτούς τους οικουμενιστάς που δεν προσέφερε τίποτε στην ζωή του, μπορεί να σταθεί δίπλα του; Ανίκανοι, αγράμματοι, αστοιχείωτοι, συμφεροντολόγοι και άθεοι, για τα ξυλοκέρατα του διαβόλου, συμμαχούν με τους εχθρούς της Ορθοδόξου πίστεως!

Πρώτη πατριαρχική επίθεση στο τριετές μνημόσυνό του, από το φρικτό ψέμμα του Προικονήσου  (ΕΔΩ) 

(ΕΔΩ)  ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

(ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κατηγορούν τον αείμνηστο αγωνιστή Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνου και ανακοινώνουν:

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Φλωρίνης ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκλητος θὰ ἑορτάσει τὰ ὀνομαστήριά του ἀντί τῆς Πέμπτης 26ης Φεβρουαρίου τό Σάββατο 21η Φεβρουαρίου 2015. Περισσότερα » http://www.amen.gr kai Πολυαρχιερατικός Εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Φλωρίνης (ΦΩΤΟ).

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος ποτέ του στην ονομαστική του εορτή δεν έστελνε προσκλήσεις και ούτε έβγαζε ανακοινώσεις και όμως κατεύθαναν στη Φλώρινα χιλιάδες πιστοί και δεν χωρούσαν μέσα στον μεγάλο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος).

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ

Aγ.-Kοσμ Αγ. ΚοσμαςΤο βιβλίο του «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», που κυκλοφόρησε σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και σε 30 εκδόσεις από το 1950 μέχρι σήμερα (α΄ εκδοσή 1950 αριστερά, β΄ εκδοσή 1959 δεξιά) τους καίει!!! Τα λόγια του αγιου Κοσμά: «Τον Πάπα να καταράσθαι ότι αυτός θα είναι αιτία» γίνονται όπλα εναντίον του οικουμενισμού στα χέρια των ορθοδόξων χριστιανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ· ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

(ΕΔΩ)· ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

Δεύτερη πατριαρχική επίθεση

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΙΟ KOΣMA TON AIΤΩΛΟ!!!

Αλλά είναι σκληρό καρύδι στα δόντια των οικουμενιστών, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης γι’ αυτό και κεκοιμημένο τον πολεμούν

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====
Στο άρθρο του στο amen.gr στις 18.2. ο αιδεσ. Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τσέτσης προσπάθησε να παίξει με τις λέξεις, αρχής γενομένης από τον τίτλο «Το είπε ή όχι; Κι αν το είπε, πώς το είπε;»
Το θέμα που τον απασχολεί είναι μια φράση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με την οποία ο Άγιος απορρίπτει το Πάπα και κατά συνέπεια τον Παπισμό. Η φράση αυτή ενοχλεί, όπως φαίνεται, τους οικουμενιστικούς κύκλους, στους οποίους ανήκει μεταξύ άλλων και ο «νουνεχής, προσγειωμένος και άνευ παρωπίδων» Σεβ. Αργολίδος Νεκτάριος. Ο «νουνεχής» αυτός επίσκοπος, έσπευσε τελευταία να παραστεί σε συγκέντρωση για παρουσίαση βιβλίου για τον Πάπα Φραγκίσκο, μαζί με τον Ιησουΐτη φραγκόπαπα Θεόδωρο Κοντίδη. Φαίνεται ότι ο Σεβ. δεν αντελήφθη ότι η «πρωτόθρονη αδελφή Εκκλησία της Ρώμης», όπως αποκαλούν οι οικουμενιστικοί κύκλοι τον Παπισμό, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αίρεση και κακοδιδασκαλία. Για το λόγο αυτό, στην προαναφερθείσα συγκέντρωση, αποκάλεσε όλους, όσοι αντιτάσσονται στον οικουμενισμό «κουτούς και ψυχοπαθείς». Εμείς, που δεν είμαστε «νουνεχείς, προσγειωμένοι και άνευ παρωπίδων» δεν θα τον μιμηθούμε. Εξάλλου ο Μέγας πρωτοπρεσβύτερος μας προτρέπει: «ευλογείτε και μη καταράσθε».
Ο Μέγας πρωτοπρεσβύτερος, παρά τον παραπλανητικό τίτλο του άρθρου του, δεν δέχεται επ’ ουδενί ότι ο Άγιος Κοσμάς μίλησε κατά του Πάπα.
Επειδή ο ίδιος δεν είναι «λατινοφάγος», ούτε τον έπιασε «αντιπαπική φρενίτιδα» αποφαίνεται ότι η φράση «τον Πάπα να κατάρασθε» είναι «πονηρό επινόημα» του μακαριστού μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου (Καντιώτη), διότι ο τελευταίος έπρεπε να βρει «κάποιο πατερικό έρεισμα» στον αντιπαπικό του αγώνα! Με άλλα λόγια κατηγορεί ένα αποθανόντα επίσκοπο, χωρίς να μπαίνει στο κόπο να προσκομίσει ούτε ένα πειστικό τεκμήριο για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του.Ο μακαριστός Φλωρίνης και όσοι σήμερα πολεμούν τον Παπισμό, δεν χρειάζονται κανένα χαλκευμένο κείμενο, ούτε κανένα «πονηρό επινόημα». Τους είναι αρκετά τα λόγια, οι διδασκαλίες, αλλά και οι θυσίες  των Αγίων Πατέρων, που ξεκινάνε από τον Αγιο ισαπόστολο Φώτιο τον Μέγα, συνεχίζονται με το αίμα των 13 οσιομαρτυρων της Καντάρας της Κύπρου, στηρίζονται από τη θεολογία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, τη θυσία των Αγιορειτών πατέρων που σφαγίασαν οι λατινόφρονες, τους αντιπαπικούς αγώνες τους Αγίου Μάρκου  του Ευγενικού (του Άτλαντος της Ορθοδοξίας), του Αγίου Αθανασίου του Παρίου, του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού, τη θυσία των 800 χιλιάδων νεομαρτύρων της Σερβίας τους οποίους σφαγίασαν οι Παπικοί Κροάτες, του Οσίου Ιουστίνου Πόποβιτς και πολλών άλλων. Άρα είναι περιττή και αχρείαστη η αναφορά του π. Γεωργίου Τσέτση. Η φαρέτρα των αντιοικουμενιστών είναι γιομάτη από τέτοια βέλη.
Όμως η χειρότερη ανακρίβεια του π. Γεωργίου είναι η αναφορά του στους αντιοικουμενιστές πιστούς σαν: «αποκομμένες από το σώμα της Εκκλησίας παρασυναγωγές, οργανώσεις ή ελεύθερους σκοπευτές». Μα, επιτέλους, αιδεσιμολογιότατε! Πότε έχετε προλάβει να αποκόψετε από την Εκκλησία όλους αυτούς τους πιστούς;
Χωνέψτε το μια για πάντα! Σε κάθε σας οικουμενιστικό παρατράγουδο θα μας βρίσκετε μπροστά σας! Όπως βρήκαν μπροστά τους οι αποστάτες της Φερράρας-Φλωρεντίας τον πιστό λαό της Βασιλεύουσας, μετά την επιστροφή τους από την προδοτική συμφωνία τους με τον Παπισμό.
Οσο για «το σάπιο που υπάρχει στη Δανιμαρκία», στο οποίο αναφέρεται ο αιδεσιμολογιότατος, πρέπει να αρχίσει να το ψάχνει αλλού.

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.