Αυγουστίνος Καντιώτης



O πατριαρχης Βαρθολ. περιμενει απο τον Καλαμαριας Ιουστινο να τον ξελασπωσει;! Διαβαστε το προγραμμα της υποδοχης. Ας ξεχασει ο Βαρθολομαιος τις παλαιες υποδοχες του Ελληνικου λαου, γιατι ολοι πηραν χαμπαρι ποιον υπηρετει. Μηπως ο Ιουστ. Μπαρδακας προοριζεται για αρχιεπισκοπος «Β. Μακεδονιας»; Κατι θα ηξερε ο Θεσ/νικης Ανθιμος. Ποιος ειναι ο Ιουστινος & ποια τα προσοντα του; Διαβαστε παραπομπες απο παλαιοτερα αρθρα μας. Μασκοφορεμενοι να ειστε στην υποδοχη, γιατι ο ιος της πανθρησκειας ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.

ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ & ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ!

Προσοχή: Να είστε μασκοφορεμένοι, όσοι πάτε στην υποδοχή, γιατι ο ιος της πανθρησκειας, έχει κέρατα και είναι άκρως θανατηφόρος.

1. Σε υψηλο θρονο Βαρθολομ. ιντO πατριαρχης Βαρθολομαιος περιμενει απο τον Καλαμαριας Ιουστινο Μπαρδακα να τον ξελασπώσει;! Το συστημα που υπηρετει είναι σάπιο. «Τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται» (Ματθ. 15.14). Διαβαστε το προγραμμα της υποδοχης.
https://imkal.gr/episkepsi_oikoumenikou_patriarxou_2022/
Να σχολιάσουμε το πανηγύρι; Ποιος πληρώνει τα  έξοδα; Τα μεγάλα αφεντικά, που προωθούν την πανθρησκεία και την ελευση του Αντιχριστου, συμφωνα με την Αποκάλυψη;
Μηπως προορίζουν τον Ιουστινο Μπαρδακα για αρχιεπισκοπος «Β. Μακεδονίας»; Κατι θα ηξερε ο Θεσσαλονίκης Ανθιμος που πριν απο την εκλογή του έλεγε: «Να προσέξη η Ιεραρχία, ποιόν θα κάνη επίσκοπο Καλαμαριας, γιατί είναι ευαίσθητη περιοχή».
Ακουστε εδω, τι λέει απολογούμενος ο Καλαμαριάς, γι’ αυτά που διδίδονταν εις βάρος του, ότι ειναι Σκοπιανός, αυτός και η οικογένειά του, μετά την εκλογή του σε Μητροπολίτη, το 2015:
https://youtu.be/gp4EAlQFjLo
Μετα την εκλογή του, για να δείξη τα πατριωτικά του φρονήματα παρουσίασε ένα παππου του, ως θυμα του Μακεδονικού αγωνα!
(Είχε έναν προπάππο θύμα, που δεν ειχε καμία σχέση με τον Μακεδονικό Αγώνα, ούτε με την Πατρίδα. Το ξέρουν καλά οι συγγενείς του και κάποιοι παπουδες στο χωριό του).
Διαβᾶστε παρακάτω:
Το ψευτο θεατρικὸ σενάριο, ποὺ πούλησε σε πατριῶτες Ποντίους, για την Μικρασιατικη καταγωγή του, ὲδῶ:
http://www.pontos-news.gr/article/137990/o-mitropolitis-ioystinos-mila-gia-astro-tis-elladas-i-sygkinisi-toy-me-tin-prosfygia (μάλλον  κατάλαβαν τα ψέματα, που τους είπε και σημερα  δεν  ειναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα)
  Διαβάστε εδω http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=48383. Κρατήσαμε τότε κάποια σημεια από το ψευτικο σενάριο της Μικρασιατικης καταγωγής του παππού του και τα σχολιάσαμε.

Αλλα προσόντα
Εχει συγγενείς στα Σκόπια. Στην Μελίτη, σαν πρωτοσύγκελλος, έδινε ρεύμα, από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στα Σκοπιανά συγκροτήματα που έκαναν προπαγάνδα και χόρευαν στο χωριο του. Είχε πρόβαση στην σχισματική Σκοπιανή εκκλησία & του επέτρεπαν να φωτογραφίζη τους βυζαντινούς ναούς της Αχρίδος, για να βγάλη πολυτελείας άλμπουμ, με πλουσιο φωτογραφικό υλικό.
Οι Φλωρινιώτες τον είδαν να  επισκέπτεται τα Σκόπια σαν επίσκοπος, χωρίς τα διακριτικά του επισκόπου. Τι πήγαινε να κάνει; Να αγοράσει φθηνή βεντζίνι όπως οι πτωχοί;
Στα μεγάλα συλλαλητήρια, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που έγιναν εξω απο την αυλή του, στο αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη ήταν ‘απων!
Διαβαστε: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=71168
και αυτό: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=70534
Διαβαστε και μερικα παλαιότερα άρθρα μας, για τα άθλια παρασκήνια στην παραίτηση του αγωνιστου Ελληνος Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιωτου, που αυτός πρωτοστατούσε:

    1. ΕΥΛΟΓΙΑ Ή ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ; Ἐδημοσιεύθη στις 13.10.2010.
      ΕΔΩ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=16148.
    2. ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ!!! Εδημοσιεύθη στις 6/09/2012, 10:25
      http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=284593.
    3. ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
      http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=3529
      4. ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ! ΠΟΥ «ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ & ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΓΕΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ!
      https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=47654

      Ποιος ειναι ο πατριαρχης Βαρθολομαιος όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοι το πηραν χαμπάρι. Τώρα όπως φαίνεται από το πρόγραμμα, χρειάζονται πολλά πανηγύρια για να μαζέψει κόσμο.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.