Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο «αρχων» της Νεας Ταξης (ΒΙΝΤΕΟ) 2. Η ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ 3) Η Αποστολια Ακριβουση, ιατροδικαστικης της Λαμιας, επιστημονας με συνειδηση, που δεν κουκουλωνει τα επιστημονικα ευρηματα της νεκροψιας & την τρεμει το συστημα των δολοφονων ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID” EINAI AYTH ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΘΕΩΣ, ΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ & ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

Ο «αρχων» της Νεας Ταξης (ΒΙΝΤΕΟ)

https://youtu.be/zaK9M5GBcD0

589345584235671765gogba

Η ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο συνεργάτου μας σε pdf

589345584235671765gogba

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ & ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ

Αποστολία Ακριβούση, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας, επιστημονας με συνειδηση, που δεν κουκουλωνει τα επιστημονικα ευρηματα της νεκροψιας και την τρέμει το συστημα των δολοφονων

https://youtu.be/LxD_3LA5AOM

Η ιατροδικαστής κα Ακριβούση μάς μιλάει για την υπόθεση του Σινούκ το 2004 όταν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κος Πέτρος και 16 ακόμη άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο. Η ιατροδικαστής μιλάει για τα ευρήματα και τα συμπεράσματά της στα πλαίσια των καθηκόντων της. Η ιατροδικαστής μάς μιλάει για τις νεκροψίες-νεκροτομές σε περιστατικά covid καθώς και τα ευρήματά της σε εμβολιασμένους και μη….

 

Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID”

EINAI AYTH ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΘΕΩΣ, ΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Το θέμα είναι από τα πιο σοβαρά που έχουμε δημοσιεύσει.
Και αφορά την ξεκάθαρη και με αποδείξεις δολοφονία ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπως είναι ο Πατριάρχης και ακόμα 16 ατόμων από την συνοδεία του  και το πλήρωμα του ελικοπτέρου, μεταξύ αυτών και του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του 4ου ΤΕΑΣ που ανήκουν τα ΣΙΝΟΥΚ.
Και την δολοφονική επίθεση που έγινε κατά του Chinook  με Α/Α πύραυλο Stinger, την εξαπέλυσε ένα δεύτερο ελληνικό πολεμικό ελικόπτερο, που πετούσε 1000ft χαμηλότερα και κάτω από το Chinook….
Την συνέχεια: https://armagedon2020.blogspot.com/2022/11/covid-einai-ayth.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.