Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ η αναγνωριση του «Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας»! -ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Τα καλυτερα παιδια της Ελλαδος θυσιαστηκαν στην Μακεδονια & εσεις την ξεπουλατε στους Σκοπιανους, για να γινουμε Κοσσοβο οι Μακεδονες! Εννοια σας, ο Φλωρινιωτικος λαος δεν θα σας το συγχωρησει & ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης απο τον ταφο θα σας αφοριση & θα έχετε οικτρο τελος, θυμηθειτε τον Αγγελοπουλου

Εθνικο εγκλημα η αναγνωριση του «Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας»!

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%be%bd%cf%84/

589345584235671765gogba

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ, ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

σαλιγκ. βροχ. ευρω«Tώρα έχουμε τους Σκοπιανούς που είναι είδος σαλιγκαρίου, τα οποία είναι κρυμμένα δεξιά και αριστερά, αλλά μόλις πέσει η βροχούλα, το έχετε παρατηρήσει, βγαίνουν όλα στην επιφάνεια…» (Kατασκήνωσι 4-8-1992).

Τωρα, τα σαλιγκάρια αυτά της ιστορίας, που πέφτει η βροχουλα της Ε.Ε. & των δοσιλογων πολιτικων μας, βλέπουν ότι ηρθε ο καιρος να μας μαθουν την γλωσσα τους & να διεκδικησουν τα εδαφη μας!!! Και η Ελληνικη δικαιοσυνη αντι να συλλαβει τους απατεωνες, τους στεφανωνει!!!

Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος

Εννοια σας ο Φλωρινιωτικος λαός δεν θα σᾶς αφήσει να ὁλοκληρώσετε τα ανθελληνικά σχεδιά σας και ο Μητροπολιτης Φλωρίνης Αυγουστινος Καντιωτης, που απο το 1942, νεαρος τότε ιεροκήρυκας, συνέτριψε την Βουλγαρικη προπαγάνδα, όπως βλέπουμε από τα  εγγραφα, και μεχρι τα βαθειά γεράματά του, φυλαγε αγρυπνος τις Θερμουλες του Βορρά.


___

589345584235671765gogba 

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΣΥΓΚΡΙΝΤΕ: Τους σημερινους, δηθεν, δημοκράτες πολιτικους, που δεν άφησαν τίποτε όρθιο στην Ελλάδα, με εκείνους της Γερμανικης Κατοχῆς, που αυτοι τους ονομαζουν δοσίλογους:

Δειτε και διαβαστε στους παρακάτω συνδέσμους, επίσημα εγγγραφα, απο τον Φακελο της Ασφαλειας, του ιεροκήρυκα της Μακεδονίας την Κατοχή 1942-1943, του π. Αυγουστινου Καντιωτου, που σωθηκε, ως εκ θαυματος. Απο τα εγγραφα αυτά διαπιστώνουμε, πόσο πατριωτες ήταν εκεῖνοι που οι σημερινοι προδοτες πολιτικοι τους ονομάζουν δοσίλογους. Με κίνδυνο της ζωης τους, κάτω απο της μύτες των Γερμανων και των συμμάχων των Βουλγάρων, πολεμοῦσαν την προπαγανδα και έστελναν επίσημα έγγραφα με κοινοποιήσης, για να κρατήσουν στην Φλωρινα τον ιεροκήρυκα, που έτρεμε η προπαγανδα.

  1. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97263

2. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97349

3.https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97316

4. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97464

5. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97534

6. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97668

7. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=97706

8. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=98079

Ο Μητροπολιτης Φλωρίνης Αυγουστινος Καντιωτης, νεαρος τότε ιεροκήρυκας, αγωνιστηκε στη Φλωρινα και συνέτριψε την Βουλγαρικη προπαγάνδα και μεχρι τα βαθειά γεράματά του φύλαγε τις Θερμουλες του Βορρά.

Σαν μητροπολίτης 33 χρόνια τόνωσε το θρησκευτικό και το πατριωτικό συναίσθημα των Μακεδόνων. Αφόρισε τον Αγγελόπουλο, που προπαγάνδιζε την πτώση των συνορων, με την ταινία του στη Φλώρινα! Η Ε.Ε. πριμοδοτουσε τότε το γυρισμα της ταινίας. Τυχαία; Το «Μετέωρο βημα του πελαργου» ήταν προπομπός, για αυτα που έγιναν σημερα.
Συμβούλευσε τον Αγγελόπουλο, έκανε αγώνα για να σταματήση την ταινία. Όταν είδε οτι ειναι αμετανόητος, αναγκάστηκε να  του διαβάση μικρό αφορισμό & όχι μεγάλο, ελπίζοντας να στην μετάνοιά του (Ηταν μοναδικός αφορισμό  που έκανε στην ζωή του o αγωνιστης Μητροπολίτης). Ο Αγγελόπουλος δεν μετανόησε, διαβάστε για το τέλος του.

Ακουστε τον Μητροπολιτη Αυγουστίνο εδω: https://youtu.be/L7-aA4HY-E8

Δοσιλογοι μασωνοι και προδότες της Εκκλησίας και του Εθνους προετοιμάζεται τον ερχομό του Αντιχρίστου και  της παγκόσμιας κυβερνησης του. Βάλτε το καλά στο νου σας, το λέει η Αποκάλυψη θα συντριβεῖτε.

Ο Μητροπολίτης της Φλωρινας δεν εγκατέλειψε την Μητρόπολή του, θα αφορήση και εσᾶς και το έργο σας, για την ατιμη πράξη σας. Δεν θυσιάστηκαν τα καλύτερα παιδια της Ελλάδος στην Φλώρινα, για να την ξεπουλατε εσεῖς οι δῆθεν δημοκράτες στους Σκοπιανούς!

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αδιανόητο: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιούργησε κέντρο εκμάθησης της ανύπαρκτης «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα!

Δημιούργησε ένα φιλοσκοπιανό κέντρο επιρροής στην πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας – Ζ.Ζάεφ: «Συγχαρητήρια Μητσοτάκη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/adainoito-i-kyvernisi-mitsotaki-dimiourgise-kentro-ekmathisis-tis-makedonikis-glossas-stin-florina/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.